Dnia 2023-10-25 o godz. 09:38 ~Lek napisał(a): > Dnia 2023-10-25 o godz. 09:27 technik-at napisał(a): > > dobra, 12% wpadło czekam znów na jakiś zrzut a póki co z boku nad 27 > > Policz mi kolego te 12% - jak do tego doszło nie wiem ...
było z 24,5 do zrobienia i nad 27 opór 12% - Panowie ja tu nie przychodzę się chwalić każdym ruchem - komentuję może połowę swoich ruchów na forum - bardziej w formie spostrzeżenia że na wykresie wychodzi formacja do kupna/lub sprzedaży. Czasem inni sobie skorzystają albo pokomentujemy poziomy techniczne
Padlem. To ty rzeczywiscie jestes gracz do 500 akcji. A myslalem ze powazny gracz:)
Do tego kupujesz w totlnym dolku i sprzedajesz a idealnej gorce normalnie jak Niki.
Co za typ.
Czekaj ,czekaj....:)
Kupisz za 33
Dnia 2023-10-25 o godz. 10:01 ~Piracik33 napisał(a): > Padlem. To ty rzeczywiscie jestes gracz do 500 akcji. A myslalem ze powazny gracz:) > > Do tego kupujesz w totlnym dolku i sprzedajesz a idealnej gorce normalnie jak Niki. > > Co za typ. > > Czekaj ,czekaj....:) > > Kupisz za 33
dajcie już spokój chłopaki. serio wierzycie że ktoś się tu chwali że zarobił, bo tak rzeczywiście się stało?