Żuczki moje kochane wasza taktyka jest doprawdy wyjątkowa - stawiacie sobie z lewej batona, robicie tzw przerzutkę między sobą żeby uwalić kurs (nawiasem to podlega zgłoszeniu do KNF) i czekacie aż się leszcz podłączy i coś wysypie. Do tego turbo trolling na bankierze, a nuż ktoś się wystraszy.
Problem moi drodzy jest taki, że wy tych akcji, które straciliście po kilkanaście złotych nie odbierzecie bo wam wziąłem ich kilkadziesiąt tysięcy, dzisiaj zresztą też ponad 1k a im niżej zejdziecie tym Wam kupię więcej i jak sądzę nie tylko ja, bo jest tu wielu rozsądnych inwestorów. Uwalajcie sobie dalej na TSI -50, jeśli myślicie, ze po 8-9 coś odbierzecie toście na łeb upadli. Ja sobie tam chętnie 20k kupię.
Ale wiesz, że pisanie prawdy nie jest zabronione? Lol, następny sprawiedliwy. Boli cię, bo wisisz? Powisisz sobie jeszcze, bo ta spółka nie produkuje dobrych gier. A jeśli dobrym grom trudno wyjsć na plus, co dopiero takim gównom. Można sie zarsekać ile się chce, że gra super, sprzeda się, ludzie kochają coś co wyglada jak wysrane przez studentów w 2012, ale prawda jest taka, ze to nie wyjdzie. Popatrzcie sobie na Paradise Lost i ich losy.
I teraz patrz na to - pierwszy komentarz to będzie stwierdzenie że jestem producentem albo CEO Dusta. To takie wtórny objaw jego psychozy, ale to już wiesz bo widziałem Twoją aktywność w wielu wątkach
Luzik arbuzik. Jestem zresztą też fanem Jacka więc misyjnie w podziękowaniu za wiele przyjemnych wieczorów z lekturą się ich skasuje. Ale nie tylko dlatego - strategia zaprezentowana na YT przez p Prezesa i załogę brzmi sensownie. I demo inkwizytora klimatem przyciąga, grafa do szlifu ale ogarną. The Dust obserwuję już od kilku lat natomiast w "przededniu" inkwizytora i serum i na przecenie i wyżyłowanych wskaźnikach - to jest sensowny moment na wejście. Te żuczki, trole to wiedzą i jadą na 4 etaty na bankierze żeby spółkę zohydzić i wyrwać tanie akcje. Ale im niżej pójdą tym więcej im wezmę, więc niech się bawią taniej. Ekipa nie pękamy tylko ich kasować z akcjonariatu:)
sami sobie robią skórkę za wyprawkę, pieski spółdzielniane..... źle trafili, bo tu już leszcze pogonione, zostały same szczupaki ...... technogeje ze spółdzielni - nie wygracie z nami :D
Dnia 2023-10-23 o godz. 19:51 ~Czarodziej napisał(a): > Luzik arbuzik. Jestem zresztą też fanem Jacka więc misyjnie w podziękowaniu za wiele przyjemnych wieczorów z lekturą się ich skasuje. Ale nie tylko dlatego - strategia zaprezentowana na YT przez p Prezesa i załogę brzmi sensownie. I demo inkwizytora klimatem przyciąga, grafa do szlifu ale ogarną. The Dust obserwuję już od kilku lat natomiast w "przededniu" inkwizytora i serum i na przecenie i wyżyłowanych wskaźnikach - to jest sensowny moment na wejście. Te żuczki, trole to wiedzą i jadą na 4 etaty na bankierze żeby spółkę zohydzić i wyrwać tanie akcje. Ale im niżej pójdą tym więcej im wezmę, więc niech się bawią taniej. Ekipa nie pękamy tylko ich kasować z akcjonariatu:)
Jakby nie. Ta gra nie jest dobra, obiektywnie (nieżależnie od moich subiektywnych odczuć). Co do Jacka, to też... Popatrz sobie na Lubimyczytać i ostatni czas prozatora. Słaby czas,.