• Co się dzieje z tą spolka?? Autor: ~Tedzio [37.30.18.*]
    Taka fajna spoleczka.. zwiększająca dywidendy.. r/r .. rozwijająca coraz więcej IP .. a tu takie zanizanien kursu..
    Pytanie do siedzących tutaj dłużej.. czy prezes kiedykolwiek nabywal alcje spolk przez GPW??
  • Re: Co się dzieje z tą spolka?? Autor: ~TS [178.43.115.*]
    Nie, nie nabywał. Na PLW jest bardzo niski ff, taki zakup dodatkowo zmniejszyłby handel akcjami. To co się dzieje na akcjach spółki jest trudne do wyjaśnienia, biorąc pod uwagę największą w historii spółki premierę za 1,5 miesiąca, ale na naszym bananie wszystko jest możliwe. Pod koniec listopada wyniki za 3q, które będą średnio wyglądać r/r , więc przy obecnym sentymencie nie zdziwię się jak zejdziemy do dolnych poziomów 300. Jedyne pocieszenie, że może to być dobra okazja na zakupy.
  • Re: Co się dzieje z tą spolka?? Autor: ~Inwestor [83.8.109.*]
    Sentyment do gamingu na GPW się istotnie pogorszył i odczuwa to większość spółek z tego co obserwuję.
    Wystarczy popatrzeć co się dzieje z kursami akcji spółek gamingowych, które wydało w ostatnim czasie jakieś gry- czy akcje którejś ze spółek urosły po premierze?

PLW co prawda będzie miał premiere za premierą gier w tym jeszcze roku a co dopiero w przyszłym ale wycena nie jest niska a sentyment na rynku słaby,
    Być może niższe ceny to okazja w średnim i długim terminie- zobaczymy za kilka kwartałów.

• Re: Co się dzieje z tą spolka?? Autor: ~Pl [83.23.117.*]
    Niezły troll, podprogowo nagania na spadki. 350 to silne wsparcie, w tym roku doszło do katalogu sporo udanych gier, przed nami House Flipper 2 oraz świetnie zapowiadający się IFZ i masz innych gier.
  • Re: Co się dzieje z tą spolka?? Autor: ~Tom [37.47.177.*]
    Jedynie co powiem że to dobra okazja do kupna, ja się zapakowalem wyżej, ale gdybym miał kasę to bez wahania. Gram na Play u już chyba z7 lat. Nigdy na niej nie straciłem, co najwyżej dłużej poczekałem. Brać, odbije na 110% bo zawsze odbija. Pamiętam jak była pandemia 1 raz wtedy były zjazdy do samej gleby, kto wtedy Kupił to w nie długim czasie dobrze zarobił. Mam zablokowane dużą część w dziadowskim CD projekt gdzie fundusze duszące kurs bez liku. Jak wyjdę wszystko ładuje tu. Tutaj zasady proste, wychodzi gra rośnie. Nic nie wychodzi, stoi, przesunięte terminy spada. I tak w kółko. Proste jak budowa cepa. Żadnych funduszy i cwaniaków.
  • Re: Co się dzieje z tą spolka?? Autor: ~Ryszard1 [217.96.207.*]
    Ha ha ... Właściwie to się zgadza
[x]
PLAYWAY 0,36% 277,50 2025-10-14 13:44:14
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.