Zgadzam się z Tobą.Widząc małe obroty na niedużej spółce o małej płynności może sobie pozwolić na taki manewr i robi to skutecznie.Na innych spółkach w ostatnich miesiącach występowały podobne zjawiska jak choćby na Trakcji,Szkoda mi tylko tych co się pozbywają akcji po 5zł i poniżej, będą niedługo tego żałować ale to ich sprawa i ich wybór, może pilnie potrzebują kasy.No cóż takie jest życie....
Nie ma chętnych na sprzedaż po takiej cenie, może tak na to spojrzysz. Choć wiem, że napiszesz odwrotnie, że nie ma chętnych na kupno. Na jedno i na drugie nie ma chętnych. Co widać po obrotach Po wynikach sytuacja się zmieni, może w jedną, może w drugą stronę, czas pokaże.
PS. Tylko proszę baniak, nie pisz już, że to śmieć i poleci w dół, bez przytoczenia żadnych faktów, bo tego czytać już się nie da.
Potentat, Baniaczku to on może nie jest ale sprytny gostek,w poniedziałek pewnie znów się tak pobawi a może i dłużej i pewnie mu sporo wpadnie akcyjek.Szkoda,że tak mało jest chętnych do kupowania i chyba tylko 2 razy ktoś uczknął tego torta ( batona).No niestety musimy w tych czasach się przyzwyczaić do pewnych anomalii.Zresztą wiele obecnie dziwnych rzeczy się dzieje i na innych spółkach, np.na Elstarze, dość często ktoś wyciąga kurs w dogrywce kupując jedną lub dwie akcje.Śmieszne to ale i zarazem żałosne.Musimy przetrwać tenn trudny okres a w przyszłości pewnie wszystko wróci do normy.
ostatnio były spore obroty aa tu taka blokada, wygląda mi to na ściąganiu akcji od leszczy aby silni gracze mieli pakiety. skoro PKO wyceniło docelowy kurs na 15 złotych to pewnie będzie niedługo 7,5 może 10,-