• Sfinks & Misiu na Autor: ~Asd [89.64.44.*]
    Peronie po premii od mocodawcy, który chciał skupić. Pewnie nie udało się nadgonić wystarczająco dużo.
  • Re: Sfinks & Misiu na Autor: ~Misiu [31.0.74.*]
    to były czasy co asd/aibaba? akcje jeszcze po 90gr były :-) a ty skupowałeś fołki kiedy inni zostali na peronie :-)

Dobrze się to czyta :-)
  • Re: Sfinks & Misiu na Autor: ~Alibaba [89.64.49.*]
    Gada sa ze sobą czlowiek bez akcji i nawet do poniedziałku nie wytrzymał, co ty bys robił gdyby nie było Sfinksa, straciłbys sens życia.
  • Re: Sfinks & Misiu na Autor: ~Misiu [31.0.74.*]
    ale weź powiedz teraz też że zostałem na peronie na weź bo będzie do czego wracać za kilka miesięcy :-)

za rok będziemy wracali do postów gdzie kurs był 50gr i każdy by chciał po tyle sprzedać :-)
    To sprzedaj lub kup po co sie tutaj produkujesz, "operatorze"
    Każdy ma tutaj swoja rolę nikt nie podejmuje decyzji w oparciu onto forum nobchyna, ze jakiś nowy na gow soe trafił i pjerwsze co przyszedł oblookac co tez pisza na forum ale to rownie dobrze mógłby grać w 3kubki
    I chyba nikt nie pisze na serio czy faktycznie kupił czy sprzedał po 1,5 i czeka na jeszcze lepsza cenę, czy mobilizuje tylko Misia do bardziej wytezonej pracy w weekendy :) kosztem jego sponsora . Ty wiesz, ja wiem ze tutaj prawdy nie zajdziesz
[x]
SFINKS 1,00% 0,40 2025-10-29 14:19:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.