zwrocie poniesionych kosztów na wydane produkcje ,kto pamięta ostatni komunikat wydany przez zarząd ,o takim brzmieniu ? koszty wydania już istniejących produkcji w chinach są raczej niskie ,o innych projektach nie wspominam ,,,,,,,,, bo raportów też brak
masz racje ,tutaj czekających na kolejne niższe poziomy jest nas wielu ,skubać to jedno ,kupować to drugie ,co nie zmienia postępowania zarządu i pytania które się zaczyna przewijać ,W CZYIM INTERESIE DZIAŁA ZARZĄD /ja wiem/ wielu innych jeszcze nie
o mnie martwić się nie musisz ,kasa z dywidendy jest i czeka ,co nie zmienia postrzegania działania /brylantynki/ i wałów jakie tutaj obserwujemy od 2 ostatnich shortów , OT TAK DLA ZASADY
jasiu WIRTUALNY PODRÓŻNIKU ,,, jakie ma znaczenie do jakiego poziomu zeszmacą kurs ? FM2 miejsce 31 w pełnej cenie za 7 przecenami ,timberman 23 w chinach /pc/ ranking który publikuje KAT też pokazuje przyzwoita sprzedaż ,gdzieś jest dno i są też fundamenty , nawet poker coś chciał do KNF wysyłać ,czy wysłał ? kto nie widzi tutaj wałka ,to ma DZIWNE spojrzenie na giełdę
Widzę, że dupka nadal bardzo szczypie, zazdrośniku. Taki milioner jak ty nie może sobie pozwolić na trzytygodniową wycieczkę do Azji? Dziwne...:D
Ciebie obchodzi kurs, czy wałek? Ludzie jednak wolą zarabiać niż pocieszczać się jakimiś "przyczynami". Jak dla mnie to może to i być interwencja boska, ale dopóki kurs spada to obrazuje to tylko szmatławość spółki i kompletny brak zainteresowania.
Twoje teorie niczego nie zmieniają. Ludzie są już nieźle w plecy.
ha jezeli o czymś wiesz a jest to przestępstwo fifnasowe ktróe według ciebie robi prezes układajac się z Kacykami. Powininees to zgłosić do KNF. Inaczej sam jestes w to zamieszany