no może jak spadnie na 1 pln i mniej to sobie ostatecznie uśrednię teraz moja średnia to 30 pln * 2500 sztuk .... ( warte całe 6650 !!! ) czyli jak kupię parę tysięcy to wyjdę na przyzwoitą średnią np 15 PLN :-((( . jAK MOGŁEM SIĘ TAK POMYLIĆ - czułem, że te pieprzone opcje są w Pagedzie gdyby nie to to zarabiali by na exporcie - wywieźć Czarnockiego na taczce......
a Ty babcia dalej pasożytujesz - wampirze energetyczy cieszysz się cudzym nieszczęściem !!!!!
myslisz się nigdy nie ciesze się z cudzego nieszczęścia - piszę bo b,dobrze znam to badziewie
p.s.
nie martw się ja np w tej chili mam "super" stratę na IDM-ie - więc bardziaj dzielę z Tobą niedolę niż naigrywam się
Witam,mnie ta "perelka" - jak narazie - topi)))
A Pagedzik leci na dno, tylko, gdzie jest to dno ??
I zadnych info, z firmy.....
Mysle, ze w 2001 bedzie juz OK...
Spółka pracuje na strategią - jest ciężko, ale kurs juz zdyskontował cały syf...
Wazne, żeby wyjśc jakość ze złych transakcji walutowych i nie panikować. teraz trzeba czasu, duzo czasu a znów spółka wyjdzie na prosta, a wtedy kurs bedzie 3 or 4 razy wyzszy niż obecnie...
a i sk... z paged Meble juz poleciał, jak minie rok od wyrządzenia szkody spółce, można wystapić przeciw niemu na drogę sądową jako akcjonariusz. ja tak zrobię, jesli kurs nie wzrośnie w tym czasie do powiedzmy 8 zeta.
Dziwię się wam, że nie umiecie z honorem przyjąć małych start.
Gdy jest na -2 do 3 % musicie zacząć się zastanawiać nad sprzedażą, a gdy jest na poziomie 5-6 % na minusie już musicie wysprzedawać. Spółka nie może was ciągnąć na dno !!!! Nie liczcie na wzrosty i nie mówcie sobie, że pewnie odbije i urośnie...bo nigdy nic nie zyskacie !!! PODSTAWA TO UNIKANIE WIELKICH STRAT MAX 7-10 % !!!!
Życzę wam jak najlepiej !!!!!
Ta perelka,obawiam sie, nie przyniesie zyskow przez dlugi czas,Moze jakies odbicie
korekcyjne. Po wyni
kach, sadze, ze mizernych za IV kwartal, nie nalezy spodziewac sie cudow...
Dlugofalowo, byc ,moze to dobra inwestycja..
pozdr
jacek
Banki Pawlaka zaczną się bać...
Paged 5 zeta, Odlewnie 2, k....a m..ć....
Nieważne efekty... zamiary też strach zrobią...matołów granda... już niedługo najwyższa stopa zwrotu na spółkach ubabranych w tzw. opcje toksyczne mało liryczne....
opcje to pikuś - rób jak chcesz. Twoje pieniądze twoja decyzja. Miałam kupic po 2 pln - dziś nie kupie nawet za 1 gr
Pozdrawiam i życzę zarobku - nie jestem zawistna. Wlazłam kiedys w fona i zarobiłam ale tu nie widzę takiej możliwości
Zmień ostatnią literę d na s a będziesz miał perełkę, zainwestowałem w Pegas trochę grosza i nie żałuję, transakcji na niej jak na lekarstwo to prawda ale cały czas rośnie idzie w górę ja już sporo zarobiłem wolę takie firmy jak HTL, Pegas czy też PEP o solidnych podstawach i które dadzą zarobić nie za dzień nie za dwa a za kilka lat!!!