Nawet nie można się do niego dodzwonić na tym machu picchu.
Kiedy ten komunikat ze spółki K... Już nie mogę się doczekać, z resztą chyba wszyscy czekamy na konkrety :/
Pytanie brzmi wyjść czy nie a co jak jutro bądź w przyszłym tygodniu mega wzrosty ???
Wtedy, żal dupe będzie ściskał jak luka ustawi się o 30 % wyżej :?
Podjąłem strategię nie sprzedaję aż do wiosny !!!!
Zapomnijcie o moich papierach!!!!! jak wizjoner czeka z 600 tyś to znaczy, że ma powody
to i ja poczekam.
Nie zastanawia was przypadkiem kto kupował akcję wczoraj i przedwczoraj po południu ??? czyżby ja sądzę, że ten sam co sprzedawał te batony ???
Przyjedzie Wizjoner to mi wszystko wyjaśni, mam nadzieję :/
Wybacz ale jak czytam Twoje posty o różnych nickach pod tym samym IP to mnie mdli i powiem wprost nie jesteś żadnym gwarantem na wzrosty, w przeciwieństwie do Wizjonera i jeszcze jednego bywalca forum ale nie goszczącego na tej spółce.
Dopuki nie przeczytam rekomendacji "kupuj" od wizjonera to się z zakupami wstrzymuję.
Pamiętam jak kiedyś byłem w spółce pod nazwą G. nie będę mówił jaką kupiłem ją po 1,2 zł. i sprzedałem po 2,3 myśląc, że to dobry zarobek :) każdy ganił ją, że to gówno bez perspektyw, a tymczasem, tak szybko to przyszłościowe gówno rosło, że nie zdąrzyłem jej kupić po cenach jakie chciałem dostać. Pamiętam zarobiłem wówczas z 10 tyś na czysto 8 a gdybym się wstrzymał zgodnie zmym wstępnym planem miałbym zamiast 100 % zysku po 1,5 roku czasu za akcję ponad 120 zł. po przeliczeniu wówczas zysku nie musiałbym pracować do końca życia.
Cóż ale zaufałem naganiaczą na spadki, którzy wątpili w spółkę.
Uważam, że jesteśmy u progu podobnej sytuacji tylko, że teraz Wam nie sprzedam !!!!!
To były inne czasy. Na razie na ATS wszyscy czekają na jakieś info (plotkę?) dlatego kurs się nie obsuwa. Jak w ciągu 2 tygodni nic nie będzie to spadnie do 1,1-1,20.
Witaj smakosz widzę, że się ktoś za mną stęsknił :)
To bardzo miłe. przyznaję..jestem na wycieczce i jest bardzo przyjemnie :-)
U was noc u mnie dopiero po 18-tej :P
Dziwnie piszesz smakosz najpierw zastanawiasz się czy zostawać, a później że nie oddasz swoich akcji. Muszę Ci przyznać, że jesteś spostrzegawczy patrząc na Kupno akcji we wtorek i środe popołudniu :)
Tak jak kiedyś pisałem, że istnieje grono ludzi, która nie pozwoli, by akcję spadły poniżej pewnego pułapu i tak właśnie się dzieje ( z stąd te wykupy nasilającej się podaży niecierpliwych inwestorów ) taka sytuacja bedzie trwała aż do infa, które niestety zostało przesunięte w czasie...gdy przyjadę a będzie to wtorek wieczorem wszystko się powinno wyjaśnić :-) W środę będę aktywny na forum... A dla niedowiarków mówię wprost, że w lutym bedziemy testować maxima :-) Obecne popołudniowe wykupy akcji nie mogą przekraczać ceny w gr. 5 pozycji. Ale już niedługo wszystko się zmieni...sprzedawać będą nieliczni, a kupować będzie wielu.
Pozdrawiam.
Dnia 2009-02-01 o godz. 00:40 ~Wizjoner napisał(a):
> Witaj smakosz widzę, że się ktoś za mną stęsknił :)
To
> bardzo miłe. przyznaję..jestem na wycieczce i jest bardzo
> przyjemnie :-)
U was noc u mnie dopiero po 18-tej :P
> Dziwnie piszesz smakosz najpierw zastanawiasz się czy
> zostawać, a później że nie oddasz swoich akcji. Muszę Ci
> przyznać, że jesteś spostrzegawczy patrząc na Kupno akcji
> we wtorek i środe popołudniu :)
Tak jak kiedyś pisałem, że
> istnieje grono ludzi, która nie pozwoli, by akcję spadły
> poniżej pewnego pułapu i tak właśnie się dzieje ( z stąd te
> wykupy nasilającej się podaży niecierpliwych inwestorów )
> taka sytuacja bedzie trwała aż do infa, które niestety
> zostało przesunięte w czasie...gdy przyjadę a będzie to
> wtorek wieczorem wszystko się powinno wyjaśnić :-) W środę
> będę aktywny na forum... A dla niedowiarków mówię wprost,
> że w lutym bedziemy testować maxima :-) Obecne
> popołudniowe wykupy akcji nie mogą przekraczać ceny w gr. 5
> pozycji. Ale już niedługo wszystko się zmieni...sprzedawać
> będą nieliczni, a kupować będzie wielu.
Pozdrawiam.
Taaak. Wycieczka, a piszesz z ip należącego do UPC sp. z o.o. Info przełożone? Tak się wykpisz z każdej nietrafnej prognozy. Miłych wojaży.
wycieczka do kolegi z klatki ... pograli w CSa a teraz beda inwestowac.
koles ma 600 k papieru ?? LOL
zapomnial zglosic mamie - i za kare nie bedzie margaryny na chlebie ...