• rekomendacje Autor: ~Jakub [79.162.61.*]
    te rekomendacje bankrutujących banków można sobie o kant .........
    a ostatnio są o 180st sprzeczne z późniejszym kursem
    rekomendują "kupuj" żeby się wyprzedać i to nie tylko na tej spółce,
    jest tak wszędzie gdzie byś nie spojrzał
    inne infa nawet te ze spółek też są podejrzane
    po co nam info o podpisaniu umowy z katarem? jak nie ma jeszcze planów na wybudowanie gazoportu do tego przystosowanego?
    pod wywalenie papiera w dobrej cenie?
    im więcej tego papiera mają do wywalenia tym wyżej podnoszą kurs a potem miesiącami wyprzedają i kurs wraca a nawet spada w stosunku do poziomu sprzed info
    jedne kancjarstwo i nic więcej przez to jest info:
    http://www.pb.pl/Default2.aspx?ArticleID=f69a397b-bb69-44df-bd07-e0a098e7e2d4
  • Re: rekomendacje Autor: ~endi [77.254.82.*]
    Właśnie zamieściłem art. o" O rekomendacjach maklerskich" przeczytaj go sobie a wszystko zrozumiesz pzdr.
  • Re: rekomendacje Autor: ~Jakub [79.162.61.*]

dodam, że chodzi mi o wszystkie informacje jakie podawane są w różnego rodzaju mediach
    np. teraz słuchałem podsumowania sesji w TV i mówi tam baran o tuzach GPW wymieniając spółki Karkosika: Midas i TFone
    jakie to tuzy???
    nie są w indeksie W20 i są tuzami?
    ma Karkosik dobrą prasę i robi co mu się rzewnie podoba
    na skocie też podał info a w ślad za nim i w PB i w TV zaraz trąbili o kontrakcie "lukratywnym" a widać było jak byk, że te info pod wywalenie papiera było na dodatek tak marne, że aż dziw bierze skąd te leszcze się wzięły i tak mocno windowały kurs bo co myśleli kupując z 20% górką to już nie wspomnę bo to trzeba mieć już dokładnie nasrane we łbie i nie udeptane
    i pytanie do endi
    gdzie zamieściłeś ten artykuł? możesz podać link?
[x]
MOL 1,23% 47,88 2026-05-19 15:33:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.