• Żal i gorycz. Chłopy, tak to bywa na giełdzie Autor: ~skwarek420 [149.102.232.*]
    Gwarantowaną macie lokatę na 5% a na giełdzie jest ryzyko.
    Tutaj na forum niedojrzałych emocjonalnie od groma. Kupili i spada więc wylewają żale i obelgi. Od tego kurs nie urośnie. Odmrażanie sobie uszu na złość rodzicom to nie jest dobra strategia inwestycyjna. Trzeba było się najpierw douczyć. Tutaj większość leszczy obejrzała parę filmików na Jutube i myśleli że rynek ograją. Piszcie, piszcie to zawsze można poczytać i pośmiać się przy śniadaniu, hahahaha
  • Re: Żal i gorycz. Chłopy, tak to bywa na giełdzie Autor: ~Hunterman [37.47.212.*]
    Daj spokój..bankier pełni rolę terapii..tutaj przynajmniej ich ktoś zrozumie....No ale ta spółka potrzebuję inwestora...radzę rozpocząć modlitwę do Judy Tadeusza...
  • Zbawiciela potrzebuje Autor: ~hasior [77.111.245.*]
    ja was zbawię, kurs 1.99 na początek będzie OK ?
    wziąłem ostatnio paręset sztuk żeby to spuścić i wybić nowy historyczny dołek. potem dosypię żeby przyśpieszyć TREND SPADKOWY i jak na 99 gr się zatrzyma to wam pasi ?
    Im szybciej SPUSZCZĘ was na 99 gr to ten co odszedł nie sprzeda wam tysięcy akcji po 3 czy 2 złote. niech się smród wysypie po 99gr lub niżej.

myślę że popieracie moją strategię ?
    .
    .
    .
  • Re: Zbawiciela potrzebuje Autor: ~Hunterman [91.241.31.*]
    Rekin biznesu z Ciebie...nawalaj w poniedziałek..
  • kierunek 1.99 Autor: ~hasior [77.111.245.*]
    koledzy się tym zajmują, zwą ich spekulanci i ulica. kogo wybieracie żeby sypał ?
  • Re: kierunek 1.99 Autor: ~Leszcz [31.179.123.*]
    Idź sypać na komendę.
  • Re: kierunek 1.99 Autor: ~skwarek420 [149.102.232.*]
    Muszę przyznać że nie za ciekawie to wygląda. Coś jest ze złym. Vivid Games ma większe szanse na wybicie. Tam może być ciekawie.
[x]
LTGAMES 0,00% 11,90 2025-09-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.