Ja tam nie wiem czy ogień. Ale wszedłem na steam i obejrzealem min filmu z gry.
Powiem jedno. Ciężarówki tak nie jeżdżą. To jest kit a nie symulator. Kierownica to jakiś tick nerwowy.
Dlatego to coś ma 50 proc ocen pozytywnych. A i to nie wiem czy nie za duzo
Ojejku, jaki żałosny komentarz XD Aż czuć to pieczenie d.... Sprzedałeś po taniości, to szybko odkupuj, bo z tej twojej desperacji nic dobrego się nie urodzi.
Fizykę jazdy tez będą poprawiać, ale umówmy się, ze na chwile obecna jednak lepiej łatać rzeczy które uniemożliwiają grę i progres. Na odczuciach można skupić się później.
P.S. Jest 60% a nie 50% pozytywnych, a to znaczna różnica, bo brakuje juz tylko 10% to przejścia na niebieska stronę mocy, co na pewno wpłynie wydatnie na sprzedaż. Jak się nie interesujesz stanem gry i ocenami, bo widocznie nie skoro nie chce ci się sprawdzić jakie są aktualnie oceny, to po co się wypowiadasz? To znaczy ja wiem po co, chcesz kupić tanie akcje. No ale jeżeli ten ostatni patch pyknie, to nie wiem czy będziesz miał okazję w poniedziałek na zakupy na promocji.
zapowiadają się mocen wzrosty , patche spełniły swoją rolę kierunek 70 pozytywnych do końca roku to realne , sprzedaż do końca roku razem z dużymi dodatkami w listopadzie i grudniu powinna mocno jeszcze mocno wzrosną , kurs powienien teraz stale rosnąć , jest zmasakrowany , powrót na 30 kurs w listopadzie jak najbardziej realny ,
Patch który rozwiąże problem optymalizacji FPS i przejdzie na DX12 ma być wdrażany w najbliższych dniach. Jak to się uda 70 % pozytyw to będzie minimum i będzie zmierzać w długim terminie na 80. Longseller