• VCAST Autor: ~mdg [31.61.244.*]
    Jak dopuszczą ich z tą technologią na rynek w USA to kurs wzrośnie x 4 (tak, wiem że to odważna teza bo zakłada kurs w okolicach 120zł i wycenę 1,2mld zł ale moim zdaniem aktualny kurs tego w ogóle nie uwzględnia i jest sztucznie trzymany przez fundy.

"Zarząd ocenia, że technologia VCAST – zarówno w Stanach Zjednoczonych, jak i Europie - ma 4-5-krotnie większy potencjał rynkowy na komercjalizację niż dotychczasowy biznes analizy EKG spółki."

Pewnie zaraz mnie tu zjedzą bankierowi eksperci ale musiałem to napisać. Sory. Odkopie ten wpis pod koniec 2024.
  • Re: VCAST Autor: ~Piracik33 [62.197.152.*]
    Tu nic nie bedziesz musial odkopywać. Masz racje w 100% a kurs jest trzymany na pysk na maxa. Każda proba wzrostowa jest gaszona w zarodku. Moim zdaniem ma to gleboki sens bo tak pozbędziemy sie skoczkow. Zgadzam sie z Kardiologiem ,ze sytuacja geopolityczna nie sprzyja wiec pozostaje nam cierpliwie czekac.
    Pozdrawiam
  • Re: VCAST Autor: ~Niki [145.14.241.*]
    Przyszły tydzień będzie ważny. Czy uda się sforsować 34 i pójść wyżej czy będziemy się kisić pod oporem. Zakładając oczywiście ze korekta jest już zakończona. Fundamentalnie zgadzam się, mogą nadejść infa które szarpna rynkiem w górę.
  • Re: VCAST Autor: ~Marks [89.174.204.*]
    Mam nadzieję że nic nie sforsuja w najbliższych 2 tyg, czekam na kasę i dokupuje jeszcze 5k akcji :)
  • Re: VCAST Autor: ~Tomek [31.0.122.*]
    Kiedy sentyment na giełdach jest obniżony przez globalne ryzyka takie spółki jak Medical są mocno trzymane aby wykorzystać moment na zbieranie akcji, do pewnego momentu tylko, a później ruszy nie oczekiwanie i w kilka sesji nawet 70% up po prostu nie ma lepszego momentu na zebranie akcji
  • Re: VCAST Autor: ~Marks [89.174.204.*]
    Po tym espi to na pewno nie sforsuja 34 i sobie dokupimy taniej :) Euforia u peroniarzy, będzie się działo, będzie promka.
[x]
MEDICALG 3,43% 31,70 2026-05-15 16:14:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.