Jak dopuszczą ich z tą technologią na rynek w USA to kurs wzrośnie x 4 (tak, wiem że to odważna teza bo zakłada kurs w okolicach 120zł i wycenę 1,2mld zł ale moim zdaniem aktualny kurs tego w ogóle nie uwzględnia i jest sztucznie trzymany przez fundy.
"Zarząd ocenia, że technologia VCAST – zarówno w Stanach Zjednoczonych, jak i Europie - ma 4-5-krotnie większy potencjał rynkowy na komercjalizację niż dotychczasowy biznes analizy EKG spółki."
Pewnie zaraz mnie tu zjedzą bankierowi eksperci ale musiałem to napisać. Sory. Odkopie ten wpis pod koniec 2024.
Tu nic nie bedziesz musial odkopywać. Masz racje w 100% a kurs jest trzymany na pysk na maxa. Każda proba wzrostowa jest gaszona w zarodku. Moim zdaniem ma to gleboki sens bo tak pozbędziemy sie skoczkow. Zgadzam sie z Kardiologiem ,ze sytuacja geopolityczna nie sprzyja wiec pozostaje nam cierpliwie czekac.
Pozdrawiam
Przyszły tydzień będzie ważny. Czy uda się sforsować 34 i pójść wyżej czy będziemy się kisić pod oporem. Zakładając oczywiście ze korekta jest już zakończona. Fundamentalnie zgadzam się, mogą nadejść infa które szarpna rynkiem w górę.
Kiedy sentyment na giełdach jest obniżony przez globalne ryzyka takie spółki jak Medical są mocno trzymane aby wykorzystać moment na zbieranie akcji, do pewnego momentu tylko, a później ruszy nie oczekiwanie i w kilka sesji nawet 70% up po prostu nie ma lepszego momentu na zebranie akcji