Radzę poczytać komunikaty KNF w tej sprawie, zanim w ramach własnej ignorancji ktos sobie napyka problemów, a notowania zostaną przez to na kilka dni zawieszone. Naprawdę nie warto !!!
A ja jestem HAns Kloss i Bruner w jednym tak samo jak Ty kupiłeś ten papier wczoraj. Nie martw się KNF sprawdzi te transakcje i automatyczne odbijanie jedną akcją w górę i jak faktycznie kupiłeś to śpij spokojnie. A jak robi to ktoś na zlecenie Zarządu, to sobie już z nimi porozmawiają. Bo to są transakcje wprowadzające w błąd. Tak samo rżnięto głupa w lipcu.
Juz pisałem na tym forum, ale admin wykasował mój post. Przestańcie się dziwić transakcjom na 1 akcję. To robi animator, który działa na niektórych spółkach.
Przybijam piątkę :) Leszcze zaczną wsiadać jak będzie zlotoweczka, szkoda ze na lekcjach matematyki przespali zajęcia z ciągu geometrycznego i zapomnieli ze 100% od 50 groni to złotówka a 100% od złotówki to dwa złote czyli 300 % od 50 groni, niby takie proste a 80% januszy GPW tego nie wie
Słusznie. Mam znajomego, który robi bardzo dobre analizy fundamentalne na zlecenie różnych podmiotów. Przeanalizował dla mnie kilka spółek, które mogą poprawiać wyniki. Polman był najwyżej wśród nich. Wyceny nie zdradzę. Mogę powiedzieć, że ja juz się obkupiłem. Zamierzam ewentualne zakupy, gdyby kurs spadł. Ale na razie trzymam i mam czas. Śledzę na bieżąco co dzieje się w tej spółce. Nie jest źle. Parę rzeczy do poprawy. Spółka generalnie mocno niedowartosciowana, z fajnym cyklicznym biznesem.
Poproś znajomego w takim razie o wycenę 12 zatwierdzonych w tym roku patentów onkologicznych w RDG prof Lubinskiego. Na Genomtec IP wycenili na prawie miliard