Tu się nie rozchodzi o karę pieniężną, a oto że cofnięto GetBack SA zezwolenie na zarządzanie sekurytyzowanymi wierzytelnościami funduszu sekurytyzacyjnego
Przecież takie zezwolenie posiada Asseta S.A., czyli spółka w której Capitea S.A. posiada 100% udziałów (spółka zależna). Zabezpieczyli się odpowiednio i w związku z tym ten wyrok nie ma większego znaczenia. https://www.asseta.pl/o-nas/
Głosrozsądku przyznaj się pod jakim nickiem pisałes na GetinNoble tuż przed wyzerowaniem z akcji?
Podobny styl i bezczelne naganianie oraz negowanie każdych negatywnych informacji i ostrzeżen.
Każdemu polecam wpisy na GetinNoble czy IdeaBank a ja na wiele miesiecy ostrzegałem, że bedzie upadlośc. Ba na GetinNoble pisałem o tym na 2 lata przed jeszcze przed tym jak pisałem, że pierwsza "poleci" IdeaBank.
Możecie sobie poszukać. Czasami pisałem tam jako Alex. Tu macie przykład z 2020 r bo akurat link sobie zapisałem z IdeaBanku a inne możecie prześledzic sami. Później jako Księgowy
W listopadzie > 1zl wróżbici będziecie wyli jeszcze bardziej, no bo przecież bankrut i inne bajki, jak chcecie inwestować na giełdzie to najpierw nauczyc się czytać bilans, rachunek wyników i przepływy finansowe plus chociaż podstawy ekonomii a nie pisać tylko głupoty.