Zakupiłem akcje i będę tutaj obserwował i komentował. Raczej to inwestycja długoterminowa. Pozdrawiam akcjonariuszy. Będę tutaj pisał. Mam tylko te akcje
Ja tu widzę szybki ruch na miesięcznych świecach do 5 zł. Od poniedziałku 1 świeca i 2 w listopadzie wieńcząca dobrym raportem 29 listopada. Potem korekta. Mamy formacje odwróconej głowy z ramionami przekrzywiona ku górze plus wzrost obrotu. Na miesięcznych volumenach już to widać. Było zmniejszenie volumeni po ostatnich szczytach. Pierwszy miesiąc mamy z podwyższonym volumenem.
Wygląda na wybicie. Może być w poniedziałek cofka dla zmyłki ale kierunek raczej w górę. Tak jak już powiedziałem zasięg ja tu widzę 5 zł za tym ruchem. Wynika to z figury formacji i świeczek japonskich.
Moja spojrzenie nie jest rekomendacją kupna ani sprzedaży waloru. To moje prywatne spojrzenie
Rozwój sieci za granicą. To się może udać. Poprostu trzeba być cierpliwym i nie robić nerwowych ruchów. Spółka się rozwinie. Ma doświadczenie wie jakie segmenty rynku może zaatakować. Fundamentalnie jest bardzo dobrze a ostatniej strategia pokazuje kierunek.
Są za duże obroty. Przedział 0.8 - 1.15 to nie jest aż taka okazja aby zrobić taką dystrybucję. Być może jest trochę kółkowiczow. Zobaczymy jutro. 1 zł przeszli bez żadnego oporu. Więc to trochę dziwne.
Jutro będzie wiadomo