• arkusz Autor: ~janek [31.0.26.*]
    jakiś pasożyt mąci w arkuszu na lewo i prawo - skoro tak to trzeba go nauczyć pokory !!!! nie chce brać po ludzku z prawej , to weźmie na wyższych poziomach - trochę znam się na tym ;))
  • Re: arkusz Autor: ~Niecierpliwy [5.173.127.*]
    Od samego pisania kurs nie urośnie
  • Re: arkusz Autor: ~janek [31.0.26.*]
    to czemu nie kupujesz ja cały czas dobieram , dziś PKC kupiłem 1 fix teraz stoję na 2 fix PKC , mogę udowodnić , o danym czasie mogę zdjąć na chwilę , sam tylko klepiesz w klawiaturę zamiast pakować póki tanio , aloe nic na siłę tu jest tylko 6 ml. akcji - będzie niedługo brakowało a wtedy nabiorą odpowiedniej ceny :)
    Mam już wystarczająco. Można było spokojnie kupić pakiet 70 tys za 27 groszy i 200 tys po 30 groszy. Dlaczego wtedy nie brałeś??
    kolego brałem w wielu cenach najniżej 018 , jest tylko taka różnica że ja mam grubo ponad 1 mil. akcji i szczerze Ci powiem że jeszcze na haku wiszę , ale już niedługo , jeśli masz akcję to gratuluję . i dobra cena zakupu !!! albo piszesz farmazony .
  • Re: arkusz Autor: ~Pkpk [31.0.42.*]
    Jak masz ponad 1 mln akcji to powinienes to zglosic bo to ponad 15% calosci. Zglosiles?
    młody jesteś i mało wiesz o giełdzie , jasna sprawa że nie mam sam lub na 1 koncie - nie kompromituj się .
  • Re: arkusz Autor: ~Pkpk [31.0.42.*]
    To wstaw to wszystko w poniedzialek po 5 PLN. Jakos Ci nie wierze. Po co mialbys ladowac ok 1M PLN w spolke, ktora przynosi ogromne straty i do tego oglosila upadlosc? No chyba, ze masz dostep do informacji, do ktorych nie ma przecietny inwestor….
    ja gram czystą kartą , dostaniesz 1,5 mil . akcji przed fixem , ale przypomnij się , bo drażną mnie takie niedowiarki , nawet szkoda mojego czasu by ci odpisywać , ale zaspokoję twoją ciekawość , imbecyl jesteś i nie wiesz co jest grane i gdzie się zarabia 1000-5000% % w rok , obyś był bez kwitu , kupisz na 2-3zł .

• Re: arkusz Autor: ~Lutek [37.47.201.*]
    Małolat :)
    i wycofuje się po prawo tchórz , szkoda mu akcji zna ich wartość , myślał że wystraszy prawą by mu na lewo nasypać , proste myślenie ale nie ze mną taka gra , nadepnął mi na odcisk więc tanio nie kupi !!!

Tu każdy ma śr. powyżej 50 gr , pakietówka też poszła po 50 gr tyle się czeka to każdy jeszcze poczeka na przyzwoity kurs :) desperatów już nie ma :)
    50gr jest kluczowe :) Jak na ostatnie czasy to bardzo ładne obroty się pojawiły. Zobaczymy co będzie w przyszłym tyg.
    komuś zależy na większej ilości akcji na tym lub niższym poziomie , będzie jeszcze mieszał , ale może go wydupcymy z tego co ma , bo ma już około 300-400 k dało się zaobserwować , od kilku miesięcy wszystko śledzę co się dzieje w arkuszu pozycja po pozycji i daje się to zauważyć , do dziś nie mogę sobie wydarować jego 205k na 022 że nie zabrane miał planowałem na 020 lub 018 ale zwiał .
    Nie tylko ty :) ja zbierałem od dna ale małymi łyżkami ,żeby się gruby nie zorientował moich szybko noe dostanie tu spokojnie może być ponad 10 pln niech sobie leży :) Gruby miał plan zbijać ale na 13 gr się zorientował ,że mu wszystko ucieka :)
[x]
EMONT 0,00% 0,70 2025-06-03 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.