• Czas Autor: ~Alwin [37.47.170.*]
    Mi w sumie się nie spieszy. Poczekam na skup przymusowy i zaskarżę poziom ceny. Ja mam czas, a On?
  • Re: Czas Autor: ~s123 [170.61.236.*]
    A co ci nie pasuje? placi wiecej niz wartosc ksiegowa
  • Re: Czas Autor: ~Alwin [37.47.168.*]
    Interesuje mnie wartość godziwa lub gra bez końca.
  • Re: Czas Autor: ~s123 [217.96.232.*]
    określ wartość godziwą i kryteria jej oszacowania
  • Re: Czas Autor: ~Alwin [195.3.223.*]
    Kryterium jest czas, a wartość funkcją czasu i podniesionej straty.

Pozdrawiam S. twój kuzyn.
    bełkot
  • Re: Czas Autor: ~Alwin [37.47.171.*]
    Widać nadal nie rozumiesz, że czas to jedna z niewielu rzeczy których nie kupisz.
    Mozesz sobie trzymac od usranej smierci, czasu nie da sie tak prosto wycenic. Oddasz po 54,25 i na tym sie skonczy.
    Nikogo, w tym sadu nie interesuje po ile kupiles. Po to jest squeeze out zeby sie pozbyc mniejszosciowych.
  • Re: Czas Autor: ~Alwin [195.3.223.*]
    Widzę, że nadal nic nie rozumiesz. Jakbym miał trzymać i 50 lat to dla mnie ok. jeżeli nadal ciech będzie na giełdzie. Nawet jak wejdzie squeez out to jest droga zaskarżenia i nie chodzi o moją cenę zakupu jak wspominasz tylko o aktualną wycenę godziwą ale jak widzę tego nie pojmujesz. Nie zawsze da się pozbyć udziałowców mniejszościowych tak jak sobie tego życzy główny udziałowiec. Niebawem się o tym przekonasz.
  • Re: Czas Autor: ~BK [83.10.133.*]
    Przyłączam się. Również zamierzam zaskarżyć do Sądu uchwałę o przymusowym wykupie.
    Trzymam za słowo.

Ale gdybys mial nie pisalbys trochę pojęcia, nie pisałbys glupot o "poniesionej stracie".
    Określenie wartosci godzinej dotyczy akcji spółki, a nie twojej pozycji i tego ile wtopiłes lub nie, bo nikt ci nigdy nie gwarantował zysku

A czas wycenia się metoda dyskonta.
    Ile tu juz cwaniaków było, mowiacych ze za tyle nie oddam, chocby sie zesrał nie oddam! OFE nie oddadzą! Głowa mała...
  • Re: Czas Autor: ~Alwin [195.3.220.*]
    Czas wycenia Sebastian ale widzę, że nie rozumiesz. To jego czas i to on określa jego wartość. Z tego wynika jego ewentualną strata nie moja. I który raz z rzędu mam Ci powtarzać, że nie wyceniam swojej pozycji bo nadal tego nie pojmujesz. Nie rozumiem tylko czym tak się przejmujesz. W końcu to nie twoje akcje i nie twoje pieniądze.
    założyłeś temat to się przejmujemy. jak nie chciałes komentarzy to po co w ogole sie odzywales pierwszy?
[x]
CIECH -0,38% 53,00 2023-11-06 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.