O tym dodatku w listopadzie, to raczej możesz zapomnieć. Jak czytam w komentarzach listy błędów, to oni mają tutaj łatania na kilka miesięcy jeżeli realnie chcą poprawić podstawkę do poziomu gdzie będzie grywalna.
Oczywiście mogą olac sprawę i skupić się na DLC, ale mam nadzieje że nie zrobią takiej głupoty jak Klabater i nie zmarnują marki.
Dno musicie dopiero znaleźć. Kurs trzymała nadzieja związana z premierą. Jak jest nie trzeba komentować. Nie wierzę, że RST będzie w stanie coś poprawić skoro zdecydowało się na wydanie takiego gniota.
No tak wspominki czasu przed premierą jak czasy PRL u dziadka na imieninach:)
Teraz jesteś w nowej rzeczywistości nieudanej premiery - przyzwyczajaj się. Wbrew pozorom na takich rzeźniach nieźle się zarabia, bo kółeczka teraz będzie można kręcić aż miło. Jest sporo rzeczy tutaj które mogą wzbudzać nadzieję na poprawę sytuacji i pod to można grać.
Ja jestem tylko na siebie zły, ze nie sprzedałem wczoraj akcji branych poniżej 14 zł jak była podbitka pod 16 zł. Człowiek zbyt pazerny się zrobił, po tych kółkach przed premierą w okolicach 30-40%. Trzeba znowu wejść w tryb kółeczek 15-20% i odkuwać się powoli.
Jest różnica między nieudaną premierą a skakaniem na główkę i oddawaniem akcji za bezcen. Pamiętam taka sytuacje po dymisji dawnego prezesa. To było złote czasy potem dla kolarzy - regularne wzrosty i spadki jak w zegarku.
A to czy wierzysz w to że poprawią czy nie to kwestia drugorzędna. Jak poprawia to super pod względem długoterminowym, a jak nie to trzeba robić kółka na podbitkach aż do wyczerpania materiału dającego nadzieje i uciekać stąd.
Po miesiącu będzie można się zorientować która opcja wchodzi w grę.