• Data premiery Autor: ~Gracz321 [194.124.220.*]
    Ustalono datę premiery trybu coop, cały dzień minął a nikt nawet wątku nie założył. Mocny akcjonariat tu siedzi, szacunek.
  • Re: Data premiery Autor: ~chyba [193.19.165.*]
    polecam sprawdzic co sie dzialo po oglosznie terminow premier na oml i na sta.
    Q4 2023 byl spodziewanym terminem coop wiec tutaj tez zaskoczenia nie ma.
  • Re: Data premiery Autor: ~Eszkebareszke [193.56.254.*]
    Tu siedzi akcjonariat, który ma diamentowe ręce.
    Nie ma co wrzucać kolejnej informacji o multi bo to było już wałkowane kilka razy.
    Podyskutujemy po premierze
  • Re: Data premiery Autor: ~Chyba [193.19.165.*]
    Jak oceniacie szanse na wyrównanie lub pobicie green hell?
    Patrząc na suche liczby przed coop, medieval dynasty lekko mówiąc ma przewagę.
    Analogicznie do dnia wydania coop w GH, medieval będzie mieć więcej sprzedanych kopii, większą liczbę grających, i większą liczbę followersow. Z tego co widzę to community też jest dość aktywne.
    Startujemy więc z wyższej bazy... jakieś ryzyko że to się nie uda? Oporcz jakości oczywiście:)
  • Re: Data premiery Autor: ~Eszkebareszke [193.56.254.*]
    Moja wersja jest super optymistyczna , kiedyś to analizowałem biorąc pod uwagę WL i kopie które nadal czekają na swoich nabywców.
    MD to gra skrojona pod multi , musisz również pamiętać że poza multi dostaniemy kilka innych dodatków, które sprawią, że starzy gracze wrócą do tyt.
    Popularność na nowo nakręci nam sprzedaż i mamy co najmniej drugi green hell
    Nie będę prognozował ilości sprzedanych stk. , ale moim zdaniem kto nie będzie w posiadaniu akcji w okolicy grudnia dużo straci
    Osobiście gram long term i liczę na następne produkcje, mam nadzieję , że już w wersji selfpublishing
  • Re: Data premiery Autor: ~Paweł [89.78.12.*]
    Wszystko w cenie.

W grudniu 130 zeta
[x]
RENDER 3,17% 78,00 2025-09-25 16:25:58
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.