polecam sprawdzic co sie dzialo po oglosznie terminow premier na oml i na sta. Q4 2023 byl spodziewanym terminem coop wiec tutaj tez zaskoczenia nie ma.
Tu siedzi akcjonariat, który ma diamentowe ręce.
Nie ma co wrzucać kolejnej informacji o multi bo to było już wałkowane kilka razy.
Podyskutujemy po premierze
Jak oceniacie szanse na wyrównanie lub pobicie green hell?
Patrząc na suche liczby przed coop, medieval dynasty lekko mówiąc ma przewagę.
Analogicznie do dnia wydania coop w GH, medieval będzie mieć więcej sprzedanych kopii, większą liczbę grających, i większą liczbę followersow. Z tego co widzę to community też jest dość aktywne.
Startujemy więc z wyższej bazy... jakieś ryzyko że to się nie uda? Oporcz jakości oczywiście:)
Moja wersja jest super optymistyczna , kiedyś to analizowałem biorąc pod uwagę WL i kopie które nadal czekają na swoich nabywców.
MD to gra skrojona pod multi , musisz również pamiętać że poza multi dostaniemy kilka innych dodatków, które sprawią, że starzy gracze wrócą do tyt.
Popularność na nowo nakręci nam sprzedaż i mamy co najmniej drugi green hell
Nie będę prognozował ilości sprzedanych stk. , ale moim zdaniem kto nie będzie w posiadaniu akcji w okolicy grudnia dużo straci
Osobiście gram long term i liczę na następne produkcje, mam nadzieję , że już w wersji selfpublishing