Pozycja nr 46 FENG.01.01-IP.02-1864/23 GENOMTEC SPÓŁKA AKCYJNA Opracowanie technologii oraz automatycznego systemu do detekcji mutacji w obszarze onkologii klinicznej bazującej na rozwiązaniu labon-chip oraz technikach izotermalnej amplifikacji kwasów nukleinowych
Dlaczego w(Ch) ujek takich informacji nie podaje? A to jest o niebo lepsze info od wniosku patentowego. Przyznanie tej dotacji pozwoli zapomnieć na dłużej o emisji.
strona 5 46 FENG.01.01-IP.02-1864/23 GENOMTEC SPÓŁKA AKCYJNA Opracowanie technologii oraz automatycznego systemu do detekcji mutacji w obszarze onkologii klinicznej bazującej na rozwiązaniu labon-chip oraz technikach izotermalnej amplifikacji kwasów nukleinowych 21 617 079,08 zł
Projekt GMT zatwierdzony pozytwnie dnia13.1- 2023 a dzisiaj mamy 19.10.2023 To chyba można teraz zrozumieć skąd te ostatnie obroty, czy mam narysować. Znajomi królika wiedzieli wcześniej niż drobnica.
A jak miało być inaczej? Wnioski przecież były składane w okresie 02-05/2023. A wcześniejsze Wystrzały Volumenu na niższych poziomach !? Już wtedy wiedziano. Pisałem Wam o tym (wolumeny a H4). Były takie 2 przypadki >150k od 13-tej.
... Jeszcze Wam dopiszę. Jeśli przypatrzycie się dokładnie (histogram) to Wolumen na H4 sobie ładnie rośnie wraz ze wzrostem ceny. Mnie więcej od pocz.sierpnia. Miesięcznie mamy już 936k. Tu rośnie od czerwca. Czyli tu i tu - byczo. Dobre info. Przecież to więcej kasy od ostatniej emisji (13 mln ).
Uspokój się napij się na dobranoc ciepłego mleka i pomysl gdzie jeszcze jutro zagra kapitał: Molecure dostało na dwa projekty ponad 40 mln, Urteste ponad 30, Bioceltix ponad 10, BMX prawie 5 a piątki są zawsze słabe