Tak będzie jak w pbg dojdzie do 1gr i będą liczyć że państwo pomoże jakby to była spolka zdrowa to nikt przy zdrowych zmysłach nie sprzedałby akcji za 54gr.
Porównujesz "PBG S.A. w restrukturyzacji w likwidacji" do spółki notowanej bez żadnego dopiska, bo perturbacje ma już za sobą? Trzeba nie znać umiaru w samokompromitacji żeby się tak błaźnić:P Tyle pozostaje tym co przegapili promocję i wywalali w ostatnich dniach w owczym pędzie. Jeśli ktoś sądził, że znów spadnie do 0,498 to się srogo przeliczył i pozostaje brać z prawej:)
Mało brakło do 0.498 ta spółkę zeszmacili ci co ja sprzedawali do wczoraj w takich niskich cenach i teraz ciężko będzie przekonać następnych do kupna zrobili z tej spółki czysta spekulacyjną ścierkę.
Ja kupiłem w dołku lecz nie sprzedałem po 0.98 byłem pewny że to przyszłość a to jak już pisałem ścierką spekulacyjna mam te akcje jeszcze ale nie widzę już tu przyszłości pójdzie do 1zl i znów obwalanie do 50gr ja też nie mam czasu patrzeć na kurs może dlatego nie sprzedałem na górce.
Na 2 fixach można robić cuda z kursem, ale to tylko do grudnia, bo od stycznia powrót na ciągłe i pod to będzie szła rozgrywka już niebawem albo nawet już teraz, skoro jest tak tanio. Ci co wisieli przez 5 lat i wywalali bezmyślnie PKCem po wznowieniu notowań, sprowadzając kurs na grosze, sami spowodowali, że spółka stała się fajna do spekulacji. Grzech było nie wykorzystać takiej okazji. Wiadomo też było, że po rajdzie w górę będzie głęboka korekta i ta też dobiegła końca, kto oddał w panice, będzie pluł sobie w brodę, bo zaczęło się na nowo ładowanie do wora garściami.