• drift japonski ps store Autor: ~bankroll [80.51.168.*]
    DriftCE
    na 104 miejscu na łącznie PS4 i PS5 w best sellerach
    na 65 miejscu tylko na PS5 w bs
    na 12 miejscu z nowych gier w bs
    na 4 miesjcu z PS4 i PS5 z gier wyscigowych w bs
  • Re: drift japonski ps store Autor: ~Hossaprzybadz [5.173.111.*]
    https://eccgames.com/aktualnosci/driftce-wersja-pudelkowa-rynek-japonski/

Szok że coś podali.na stronie
  • Re: drift japonski ps store Autor: ~ja [87.207.197.*]
    No dokładnie aż się też zdziwiłem to nie podobne do nich ;)
  • Re: drift japonski ps store Autor: ~pikuś [217.173.5.*]
    Ja sprawdzam sobie codziennie jak wygląda sytuacja LOtF od CIGa na PS 5 i akurat w Japonii ta gra jest na rewelacyjnym 1 miejscu i na 4 , i z czystej ciekawości patrzyłem czy Drift jest gdzieś tam bo przypomniało mi się, że dzisiaj miałą byc premiera na rynek japoński i jest....faktycznie jest na 3 stronie , drugi rząd od dołu czyli chyba obecnie 66 miejsce to jak na starąa grę jest bardzo dobrze.
    Obawiam się jednego ...gdy wydawali DriftCE na konsole przez kilka tygodni też gra była widoczna na PS 5 np w USA i pozniej w raporcie nie było zupełnie śladu po tej sprzedazy, Wielu tutaj spodziewało się jakiś milionowych zysków a wszystko to jak krew w piach więc nie spodziewam sie zupełnie zadnych zysków z tego tytuło.
  • Re: drift japonski ps store Autor: ~bankroll [91.225.135.*]
    Z konsol raz ze dane splywaja wolniej, a dwa maja wydawce, wiec kasa dopiero do ECC dojdzie.

Co do drifta na PS czy xbox w US to tam juz dosc daleko sa, kolo 350 na xbox i 890 na PS. Na steamie kreci sie ciagle miedzy 2-4k, wiec sprzedaz to jest mizeria.

Zobaczymy jak będzie sie sprzedawalo w japonii, na googlach bardzo duzo japonskich portali podawalo dzis o tym ze wydano drifta, moze cos tam sprzedadza tego jednak
  • Re: drift japonski ps store Autor: ~Bankroll [80.51.168.*]
    18 miesjce na PS5
    51 miejsce ze wszystkich platform

Szkoda ze to nie rynek US, ale zawsze to cos ;)
  • Re: drift japonski ps store Autor: ~Maroo [31.0.42.*]
    Widzieliście? Na FB na DRIFT21 chwalą się że są na 2 miejscu w sprzedaży gier w Japonii na Playstation5
    Pisze że to ogromny sukces dla nich
    Dla kursu? Niekoniecznie
  • Re: drift japonski ps store Autor: ~Maroo [31.0.42.*]
    Widzieliście? Na FB na DRIFT21 chwalą się że są na 2 miejscu w sprzedaży gier w Japonii na Playstation5
    Pisze że to ogromny sukces dla nich
    Dla kursu? Niekoniecznie

Poprawie się że chodzi o gry wyścigowe
    Dla mnie duży sukces
    Obu kurs też to zauważył
  • Re: drift japonski ps store Autor: ~pikuś [217.173.5.*]
    Ja myśle, że kursu to nie jest w stanie nic ruszyć , nie wiem c by musieli pokazać...10 mln zysku za 3 kwartał i nie jestem pewien, czy to by ruszyło kurs. Taki jest sentyment na bananowej i NC . Kiedys byle informacja o nowej grze, jakieś scriny, trailery nowej gry powodowały wzrosty i kilkanascie% , dobra sprzedaż gry, wysoka pozycja na steam w globalach czy na wiszliście powodowały mocne wzrosty, zapowiedzi nowych gier, strategie itd A teraz rzadko co rusza kursy gejmingówek chyba, że w dół .
    Za to Bedziny i inne szroty potrafią urosnać i to mocno.....wic chyba trzeba poczekać az sytuacja sie uspokoi, kapitał amerykanskich Icków powróci na GPW ...
    Ja już nie uśredniam tego szrotka , już tylko czekam a co ma być to będzie.
    Troche im się pomyliły screeny, bo wrzucili z sortowaniem gier 'od najnowszej premiery' a nie wg zysku, ale dzis sie juz wszystko zgadza, w kategorii gier wyscigowych sa na 2 miejscu, a wczorsj byli ja 3 :)

Poza tym w nowosciach sa na 11, na PS5 na 17, zas lacznie na ps4 i os5 na 45
  • Re: drift japonski ps store Autor: ~Pod [94.254.145.*]
    A kurs dalej w czarnej d...
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [185.146.99.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: drift japonski ps store Autor: ~bankroll [91.150.165.*]
    Niech pokaza fajna kase z tej sprzedazy to moze kursem ruszy,za bodajze 3 tyg raport
  • Re: drift japonski ps store Autor: ~ciernik [185.146.99.*]
    Tez jestem za tym, zeby w koncu pokazali zyski najpierw za PS 5 w USA a pozniej za Japonie.

Nowosci - 8
    Ps5 - 13
    PS4 i ps5 - 42
  • Re: drift japonski ps store Autor: ~pg [89.71.149.*]
    podasz linka do statystyk?
    Nowosci
    https://store.playstation.com/ja-jp/category/e1699f77-77e1-43ca-a296-26d08abacb0f/1

Ps5
    https://store.playstation.com/ja-jp/category/d42dd94f-6b85-40c0-86d2-588dece33dc1/1

Ps4 i ps5
    https://store.playstation.com/ja-jp/pages/browse/2
  • Re: drift japonski ps store Autor: ~Qq [5.173.45.*]
    Ten krzak to jedna wielka strata czasu
[x]
ECCGAMES 18,42% 0,45 2025-10-09 17:02:27
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.