Dnia 2023-10-19 o godz. 12:41 ~Rajch napisał(a): > Mam takie pytanko czy ta beznadziejna wydmuszka jeszcze istnieje pytanie tylko dla ogarniętych życiowo
Spółka istnieje, zmieniają lokalizację jakoś teraz. Oczywiście to nadal tylko kilkuosobowa spółka.
Przy czym ja też nie mam pojęcia, jakie są zamysły obecnych władz spółki. Pamiętając ESPI z ostatnich 3 lat, to można mieć jakąś tam nadzieję, że na przełomie roku coś ruszy, także z kursem akcji. A czy te ESPI się sprawdzą... mam nadzieję, że tak, ale nie mam pojęcia. Czekamy...
Ktoś tu pisał po walnym zgromadzeniu, że był i że "teraz będzie już tylko lepiej". Czy to prawda ? Nie wiem. Troszkę tak się tego trzymam oczywiście :-) Mam dobre kilka tysięcy akcji. Czy stracę wszystko, czy zyskam dużo - cholera jedna wie. Tak czy inaczej świat się będzie kręcić i nic złego się nie stanie. To mocno ryzykowna spółka, ale przy takim podejściu jak napisałem można spać spokojnie. Już niedługo okaże się, czy pójdzie w dobrą stronę, czy wręcz przeciwnie.
Dnia 2023-10-19 o godz. 15:19 ~Baran napisał(a): > Ja lepiej nic nie mówię...
Może jednak powiedz :-) Już tak źle się porobiło, że nie wstyd mówić (pisać) czegokolwiek. A może akurat jakaś merytoryczna dyskusja się wywiąże.
Generalnie czekamy na dostarczenie i uruchomienie linii technologicznej od Hiszpanów na początku przyszłego roku. Jeśli to się okaże prawdą, to powinien być dalszy rozruch i coś ciekawego pewnie zacznie się klarować.
komunikat nowy: IDH DEVELOPMENT SA (15/2023) Otrzymanie wniosku Zarządu spółki Polski Fundusz Rozwoju SA o zwołanie Nadzwyczajnego Walnego Zgromadzenia IDH SA