• paged/bankrut/opcje/meble itd Autor: ~przegrany pageter [83.19.74.*]
    nie wierzyłem , że 2 pln stanie się faktem.... kupowałem po 50 potem uśredniałem - jestem w plecy dobry samochód (nowy) - ciekawe czy można wziąść za dupę zarządzających Pagedem - jak mogli doprowadzić firmę na skraj albo i nawet do BANKRUCTWA !!!!!!!!
    Żadne pocieszenie dla mnie , że OPERA wtopiła na tym interesie grube miliony swoich klientów - im współczuje podobnie jak i sobie. Co myślicie jaka przyszłosć przed spółką ???/
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.143.40.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: paged/bankrut/opcje/meble itd Autor: ~Jaro [83.143.40.*]
    Niby skąd wiesz, ze do bankructwa??? Przez opcje??? - ochłoń trochę. Ktoś sprzedaje - Mzyki, Opera albo Pionner, jak wiesz kto to rozszyfrujesz zagadkę spadku kursu (podpowiedź - raczej nie Ci pierwsi). Rynek jest poj.... tak jak był zdecydowanie za drogi po 70 zeta, tak jest teraz zaj... niedowartościowany.

Jak chcesz to sprzedaj, ale gwarantuję Ci, że kiedyś będziesz żałował tak jak teraz żałujesz, że uśredniałeś i tyle wtopiłeś.
  • Re: paged/bankrut/opcje/meble itd Autor: ~przegrany pageter [83.19.74.*]
    skoro fundusze wychodziły ostro to musi być baaardzo źle - zastanawia mnie tylko kto odbierał pakiety liczone w setkach tysięcy na poziomie 40,30,20,itp itd lub kto się wymieniał. Przynajmniej pan Moska tu zdrowo zarobił :-( - ten się musi teraz śmiać !!!!
  • Re: paged/bankrut/opcje/meble itd Autor: ~Jaro [83.143.40.*]
    Zobaczymy jak tępa spekuła zacznie zabijać się za akcjami "utopinych w opcjach" spółek, jak EUR będzie znacznie poniżej 4 zeta a dolar poniżej 3.
    Kwestia miesiąca, dwóch....

wspomnicie moje słowa
[x]
PAGED 0,05% 58,40 2017-10-12 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.