• Mam dosc sprzedałem Autor: ~zawiedziony [83.28.211.*]
    nie chce miec juz nic z ta spolka doczynienia , padlina
  • Re: Mam dosc sprzedałem Autor: ~zigi [86.161.86.*]
    to frajer jesteś - na dołku sprzedajesz !!??!!?
    Ale jak to mówią: na giełdzie nic nie ginie - tylko zmienia właściciela. Ty straciłeś po to by ktoś mógł zarobić.
  • Re: Mam dosc sprzedałem Autor: ~kicha [82.139.1.*]
    ja też :(
  • Re: Mam dosc sprzedałem Autor: ~marek g. [89.77.170.*]
    ja wymiękłem w poniedziałek, przeniosłem się na impela. licze ze na nim chociaz odrobie straty z pamka.
  • Re: Mam dosc sprzedałem Autor: ~kicha [82.139.1.*]
    zapewne ktos zarabia :)) odwarcie np.2,50 kurs =>kurs max tego dnia 2,52 a nastepnego dnia kurs odniesienia 2.40pln i tak dzien w dzien.....no chyba ze ktos zarabia grajac na spadkach ::))) zeby zmniejszyc sobie podatek haha
  • Re: Mam dosc sprzedałem Autor: ~zigi [86.161.86.*]
    żeby sprzedawać teraz to już trzeba być prawdziwym desperatem, no albo trzeba mieć nóż na gardle żeby puszczać akcje za 1/3 ich wartości księgowej. Że nie wspomnę że półtora roku temu były one warte 15 razy więcej.
  • Re: Mam dosc sprzedałem Autor: ~janek [93.105.129.*]
    Mowi sie trudno ja tez trzymam od 30zl. Teraz sprzedawac to bez sensu. Z takim kapitalem tez nic nie podzialam a spolka odbije to pewne. Za 2 lata sprzedam jeszcze z zarobkiem byle bym sie nie pokusil zbytnio i nie zapomnial zlecenia wystawic. Spolka jest malo plynna, wzrosty beda duze jak wroci koniunktura wlasnie.
  • Re: Mam dosc sprzedałem Autor: ~ryba [83.28.221.*]
    zigi i janek zarabiacie na pam ? ja sobie tez zarobie ale jak kupie papier po 1 pln od tak pare tysiecy sztuk powiedzmy 3000 tys no bo jak kiedys były czy beda po 30 to zarobie troche nie? kazdy głupi by tak zrobił ale one nigdy nie beda po 30 ich szczyt jest max po 2zeta kto je te puszki to jest badziewie a firma bankrut info pewnie wisi
  • Re: Mam dosc sprzedałem Autor: ~ryba [83.28.221.*]
    a , mam pytanie kiedy to coś podaje wyniki za 4kw.?? chetnie zobacze
[x]
FOODHUB -0,43% 2,29 2026-05-18 16:48:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.