• Wygląda na to że mamy całkiem niezłą premierę Alaskana Autor: ~leszcz [89.161.106.*]
    Przede wszystkim i co jest najważniejsze piękna sprzedaż co może się przełożyć na duży sukces Studia Road
    To dopiero początek a już ponad setka komentarzy
    Parę dni temu Polyslash 103 komentarze i 10k sprzedanych kopii (patrz Espi)
    Zaraz dołączą się Stany potem Azja
    Parę poprawek i będzie rosła liczba pozytywnych komentarzy
    Premiera pozytywna a może być tu tylko lepiej

• Re: Wygląda na to że mamy całkiem niezłą premierę Alaskana Autor: ~xyz [178.36.4.*]
    peak prawie 2k umowmy sie malo kto na to stawial a mamy srode zazwyczaj najwieksze peaki sa w weekend....wyglada to bardzo ladnie na start
  • Re: Wygląda na to że mamy całkiem niezłą premierę Alaskana Autor: ~Pear [188.47.123.*]
    jedyne co tu piekne to
    'denial as a defense mechanism' study :>
  • Re: Wygląda na to że mamy całkiem niezłą premierę Alaskana Autor: ~Free [78.8.201.*]
    Niech pucują rzeczywistość, a co tam może uda się sprzedać akcje po rozsądnej cenie?
  • Re: Wygląda na to że mamy całkiem niezłą premierę Alaskana Autor: ~Free [78.8.201.*]
    Jest jedna dobra wiadomość - zabetonowaliśmy się na poziomie 52%, dzięki czemu jest szansa że wybronimy oceny mieszane;)

Co do peaku to się zgodzę, że tragedii nie ma, ale super i rewelacyjnie tez nie jest. Jakbyśmy mieli peak w okolicy lord of fallen, to bym powiedział nawet, że przełknę nawet oceny czerwone:)
  • Re: Wygląda na to że mamy całkiem niezłą premierę Alaskana Autor: ~Pear [188.47.123.*]
    no, byloby za co naprawiac .. ;>
    a tak niestety ... mysle ze jutro przedbiegi i w piatek ponizej 10
    to i tak optymistycznie, zaklada ze wyjda z tego

p.s. a dla ciebie szacun za trzezwosc spojrzenia, tak trudna dla akcjonariusza ;)
  • Re: Wygląda na to że mamy całkiem niezłą premierę Alaskana Autor: ~noer [138.199.21.*]
    Sprzedaż Alaskana super i duża kasa i to się liczy !!!!

Kurs Roada na dnie a tu sprzedaż TOP Seller pierwsza 10 !!!!

Sprzedaż Alaskana super i  duża kasa i to się liczy !!!!

będa górne jutro !!!!
    No nie wiem. 10 zł jednak sugeruje totalną klapę w stylu większość negatywnych ocen albo maksymalny peak poniżej 1 tys.

Peak jednak był dzisiaj na dosyć zadowalającym poziomie. Bez szału tak na utrzymanie kursu ale był. Tym co może jutro zrzucić kurs są oceny. Akurat teraz widzę, ze był wzrost pozytywnych - na 216 ocen mamy 56% pozytywów a przed chwilą na 176 było 52%. Rano będzie można ostatecznie ocenić jak to wygląda. Ja na pewno na razie wstrzymam się od nerwowych ruchów, co najwyżej skorzystam z nerwowych ruchów innych jeżeli kurs odpowiednio nisko zleci:)

Kapitalizacja spółki też nie powala - to 28 mln licząc z akcjami z programu motywacyjnego, które tylko częściowo będą w obrocie, a jednak jest pod co grać w przyszłości - premiera na konsole, uzyskanie środków na kolejna grę, informacje dotyczące motocyklów, DLC, pojawiania się kolejnych patchy itd..

Już pierwsze wkurzenie mi minęło, a wiadomo że emocje to zły doradca. Ja będę trzymał rękę na pulsie tutaj, w przypadku zejścia w okolice 10-11 zł na pewno uśrednię bo przypomną mi się stare dobre czasy kręcenia regularnych kołek tutaj na poziomach 11-18 zł:) Jednego jestem pewien - jak wytrzymam ten okres rozczarowania to na pewno sobie tutaj zarobię. Po prostu liczyłem na realizacje zysków w najbliższych tygodniach, ale będę musiał na to poczekać.

Prawda jest taka, ze na dotychczasowych kółkach zarobiłem 3/4 tego co mam tutaj włożone, tak więc generalnie nie mam na co narzekać.

Mnie denerwuje to, że informacje uzyskane z playtestów kompletnie nie pokryły się na chwilę obecną z recenzjami graczy. No ale zwykle jest tak, że na początku pojawiają się te grosze oceny a lepsze spływają z opóźnieniem. Jest jeszcze iskierka nadziei, że do rana sytuacja się poprawi z ocenami. Generalnie już dostrzegłem poprawę o 4% po ostatniej aktualizacji ocen, a to całkiem sporo.
  • Re: Wygląda na to że mamy całkiem niezłą premierę Alaskana Autor: ~leszcz [89.161.106.*]
    330 komentarzy już mamy a jeszcze ile czasu do wieczora jeszcze pierwszego dnia sprzedażowego
    a oni już mają ok 20k sprzedanych kopii Alaskana

K woli przypomnienia Gas Stacion Symulator firmy Drago entertaiment, który miał i ma ogromny sukces sprzedażowy po 72 godzinach miał 72k sprzedanych kopii gry

[x]
ROAD -7,53% 5,16 2025-11-21 16:43:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.