• Piękny powrót do bazy Autor: ~Dno [5.184.244.*]
    Ktoś ładnie i sprytnie skorzystał na wyjście z tego badziewia. Następna podbitka może za rok. Na zyski w raporcie też lepiej nie liczcie bo one wypływają tam szerokim strumieniem poza spółkę. Taka prawda niestety...
  • Re: Piękny powrót do bazy Autor: ~xyz [89.64.17.*]
    W pełni się zgadzam. Sprzedałem po wzroście 50% akcji. Niestety powinienem wszystko.
  • Re: Piękny powrót do bazy Autor: ~se [62.122.119.*]
    Pewnie jutro zjazd poniżej 2zl i znowu mozna dobierac.
  • Re: Piękny powrót do bazy Autor: ~podbitka [188.147.72.*]
    sprzedawajcie , znowu podbili
    sprzedajcie wszystko najlepiej od razu
    a za jakis czas zobaczcie , kto tego SMIECIA skupil na prawie milion zlotych :)

• Re: Piękny powrót do bazy Autor: ~Eco [31.0.41.*]
    A ja się zgadzam i nie zgadzam. Zgadzam, że trzeba było sprzedać i zrobić kółko, ale nie zgadzam, że ktoś wyszedł. To już trzecia taka akcja w przeciągu paru miesięcy. Mi to wygląda, że ktoś zbiera, najpierw dwa razy w przedziale 1,8-2,5, a teraz nawet 1,8-3. I wygląda na to, że się spieszy przed wynikami. Tylko nie dał bym sobie ręki uciąć czy to będą już te za III kwartał, czy te za IV (albo oba). Swoją drogą strasznie to irytujące, bo można było sobie powiększyć pakiet, a tak dalej czekanie i niepewność. Ja w każdym razie czekam do IV. Tu ewidentnie coś się wydarzy i nie sądzę, że tu chodziło o takie marne podbitki, aby zarobić parę groszy.
  • Re: Piękny powrót do bazy Autor: ~podbitka [188.147.72.*]
    z tego co tu kazdy pisze to wszyscy sprzedali na podbitce :) , czyli jednak nikt duzy tu nie wychodzil , tylko ktos po cichu zassal spora ilosc
[x]
ECO5TECH 0,00% 1,50 2025-11-21 13:09:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.