I wcale mnie to nie cieszy.Jak pisalem na jesieni że pojedziemy na 8.pln. to dostałem tu wszystkie możliwe przeklenstwa pod moim adresem itd. I co teraz Panowie-Cwaniaczki powiecie ? może jakieś małe przepraszam ??? Jeszcze b.dużo musicie się nauczyć.
Witaj Jack ,ktoś musi mieć rację,choć nie zawsze,ale lepiej jest jak się ją ma,Jak uważasz jak może się teraz zachować w W-20.Zastanawiam się nad kupnem z W-20.Pozdrawiam
Cały czas sprz/kupuje KGHM-PKO.BP. jest trochę ruch ale też wszystko zastawiane-pelna kombinacja-"PALENIE GLUPA!!! " Chyba to jeszcze jebnie do dołu ? sam nie wiem.Gram na krótko 3-4 % i spierd.....czekam na okazję dokupuję taniej i znowu to samo.Nie widzę szansy na d.wzrosty.Inwestorzy reagują jak krowy -rzucą siano to lecą.Za ten rok mam już spory pod.łacha bellllki-nie jest żle.Długi termin się nie sprawdza-narazie.Pozdrawiam-żadnych rad nikomu teraz nie daję bo wszystko jest możliwe z min/na min.
Grasz w pokera,no nieżle ,mój ojciec kiedyś grał ,tak się rozegrał ,że nie chciało mu się pracować,kiedyś opowiadał ,że podpalał papierosy 100 złotówkami tak dla hecy,to były czasy komuny,ale potem przyznał ,że ta gra człowieka demoralizuje,potem dla sportu grywał w szachy i w brydża.