Pytam Państwa bardzo poważnie, proszę o merytoryczną odpowiedź. Czy te akcje będzie można jeszcze jakoś sprzedać, czy będą odwieszone te notowania kursu, lub, jak długo gpw ma prawo trzymać taką blokadę ? To są moje znaczne oszczędności. Dziękuję z góry tym , którzy potraktują mój wpis poważnie.
Sprzedać? A po co? Przecież to jest giełda. Spadnie to,spadnie. Póki kasa w papierze,to straty nie ma. Takie emocje czasem kończą się tak,że sprzedaje się w dołku. Potem przez całe życie myśl-jaki ja byłem głupi. Jeszcze raz powtórzę,przecież to jest giełda. A na giełdzie są na ogół dwa scenariusze:spadki/wzrosty. Kto powiedział,że tylko będzie spadać.
Jestes śmieszny, ze sprzedaza na poziomie 1tys miesiecznie nie ma szans na jakiekolwiek wzrosty. Co wiecej nie ma szans na pozytywna opinie bieglego i tym samym na odwieszenie akcji
Z tym to ja się mogę zgodzić. Platformy są na razie ustawione na notowania dwukrotne(Fixy). A to jest loteria,bo można nie trafić w kurs a dogrywka niewiele da. Jakby notowania były na ciągłych,to szanse kupna byłyby większe.
Ja nie mieszam,piszę co jest. Zlecenia w DM BPS i DM BOŚ(tam mam rachunek maklerski)można złożyć jedynie na notowania jednolite/dwa Fixy. Nie ma na razie opcji notowań ciągłych. Twoja opinia o wznowieniu notowań i wypadzie z giełdy,to tylko Twoja opinia. Platformy są przygotowane do handlu na wypadek ponownego odwieszenia notowań.
A Ty w ogóle masz jakiś rachunek maklerski? Jeśli masz,to sprawdź pod jakim symbolem jest Braster.