Dnia 2023-10-18 o godz. 16:30 ~Split napisał(a): > Max 10gr przeceniłem cię.
C A Ł E 10 gr , szok !!! ale dobre i to dla co niektórych ,.... zawsze coś w porównaniu do sanwilowej BRYNDZY taki np. 'ktoś' zarobił już dzisiaj 20 gr
HAHAHAHHhhhahaaaaaaaaaaaaaa
Ps . Coś ciekawego na SUNDRAGON się dziś KROI ????
Dnia 2023-10-19 o godz. 11:15 ~Split napisał(a): > Na PGV już się skroiło.
Tak , tak PGF GROUP silnie powiązana z SUNDRAGON przeważnie po wzrostach na PGF , to samo się działo na SDG lub odwrotnie (po wzrostach na SDG róśł PGF)
A na snw ciągle BRYNDZA na całego i jakoś "sygnały B. silnych wzrostów " jakoś mniej widoczne ? ? ?
Ps. wc**** i inni "experci" zaraz będą pisać , że ja znów zarobiłem tam na ,...... itp
Dnia 2023-10-19 o godz. 11:34 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2023-10-19 o godz. 11:15 ~Split napisał(a): > > Na PGV już się skroiło. > > Tak , tak PGF GROUP silnie powiązana z SUNDRAGON > przeważnie po wzrostach na PGF , to samo się działo na SDG lub odwrotnie (po wzrostach na SDG róśł PGF) > > A na snw ciągle BRYNDZA na całego i jakoś "sygnały B. silnych wzrostów " jakoś mniej widoczne ? ? ? > > Ps. > wc**** i inni "experci" zaraz będą pisać , że ja znów zarobiłem tam na ,...... itp
Tak, na prytę albo pół godziny jazdy hulajką na wynajem, bo na własność nie wygrałeś :-).
Dnia 2023-10-19 o godz. 11:42 cmpunk napisał(a): > Dnia 2023-10-19 o godz. 11:34 ~J-23 napisał(a): > > Dnia 2023-10-19 o godz. 11:15 ~Split napisał(a): > > > Na PGV już się skroiło. > > > > Tak , tak PGF GROUP silnie powiązana z SUNDRAGON > > przeważnie po wzrostach na PGF , to samo się działo na SDG lub odwrotnie (po wzrostach na SDG róśł PGF) > > > > A na snw ciągle BRYNDZA na całego i jakoś "sygnały B. silnych wzrostów " jakoś mniej widoczne ? ? ? > > > > Ps. > > wc**** i inni "experci" zaraz będą pisać , że ja znów zarobiłem tam na ,...... itp > > Tak, na prytę albo pół godziny jazdy hulajką na wynajem, bo na własność nie wygrałeś :-).
wc**** a co to takiego ta pryta ? na okrągło o tym piszesz jak , .... wiadomo do tej pory mnie to nie interesowało , ale nie wiem co ci odpowiadać ? może to twoje ulubione jakieś danie, napój ??
I co z tymi co to widzieli te " BARDZO silne sygnały WZROSTÓW " kiedy ? te wzrosty coś tam złapałem na innych spółkach i może ? dobrze by było kupić snw , chociażby po to żeby zrobić stratę na koniec roku ,.....
Dnia 2023-10-19 o godz. 12:48 cmpunk napisał(a): > Scettuś, masz już takie zaniki pamięci po preparacie? Mogę to zrozumieć, więc informuję, co spożywasz na ławeczce na skwerku :-). >
Piszesz na okrągło te swoje "mądrości" j.w. + "rewelacje" szczepionkowe i myślisz , że ktoś traktuję cię tu jak tego bez "zaników pamięci" ,.... zastanów się , a te 18 lat na akcjach snw ,które sobie wmawiasz * mówi same za siebie ,....
A na SUNDRAGON 2-a kółeczka dzisiaj ? i podjadą pod 45 - 46 gr ? ? ? o PGF GROUP lepiej z tobą nie dyskutować , bo przecież "grupa snw " tzw. holding 100 razy lepsza do "inwestowania"
---------------------------------------------------- (* ) sam w to nie wierzysz
Dnia 2023-10-19 o godz. 14:42 cmpunk napisał(a): > Te twoje kółeczka to palcem po wodzie pisane x-D.
wc****, są bardziej pewne , od tych twoich 18 lat na 'walorach' snw a o swoich 18-letnich "sukcesach" na snw możesz najlepiej napisać palcem zanurzonym w WC ( w tym gęstym)
Nie wiem, skąd wziąłeś te 18 lat, domyślam się, że wtedy zostałeś skrzywdzony :-). W sumie scett możesz te kółeczka robić w gęstym, ale uważam, że najważniejsze, aby było ciepłe :-).