• Z wora do wora itd :) Autor: ~Mirks [5.184.246.*]
    Bawią się na całego widać przy zerowym popycie, obrót zerowy prawie. Przyjdzie kiedyś info i zaś widły w górę :) Tak w kółko :)
  • Re: Z wora do wora itd :) Autor: ~Szyszka [46.204.77.*]
    Te 100k tak ktos lyka co chwile ? Myslisz z wora do wora ? A jak ktos zbiera ?
  • Re: Z wora do wora itd :) Autor: ~Mirks [46.134.98.*]
    Zbiera? - a kto oddaje? :) Kilku gra między sobą i tyle, jeden wystawia drugi zbiera. Kółkowicze i tyle ')
  • Re: Z wora do wora itd :) Autor: ~Millenium [83.8.35.*]
    Wczoraj wywaliłem ten badziew kupiony po 40 gr tyle lat czekanie dramat ale jest mi lżej nigdy więcej
  • Re: Z wora do wora itd :) Autor: ~KloacznyGonzo [188.33.232.*]
    Dnia 2023-10-24 o godz. 07:09 ~Millenium napisał(a):
    > Wczoraj wywaliłem ten badziew kupiony po 40 gr tyle lat czekanie dramat ale jest mi lżej nigdy więcej
    Całkiem możliwe że mi sprzedałeś. Jak coś to mogę Ci odsprzedać część po 40 gr :)
    Pewnie wywalił ze 50 szt lub 100 szt :) Pic na wodę i fotomontaż, czeka aż mu ktoś wyspie i chce kupić :) Ja tam czekam aż kółkowicze się zmęczą tym mieleniem z wora do wora i dokupilem sobie co nieco :) Pozdrawiam
  • Re: Z wora do wora itd :) Autor: ~KloacznyGonzo [188.33.232.*]
    Dnia 2023-10-25 o godz. 16:49 ~Mirks napisał(a):
    > Pewnie wywalił ze 50 szt lub 100 szt :) Pic na wodę i fotomontaż, czeka aż mu ktoś wyspie i chce kupić :) Ja tam czekam aż kółkowicze się zmęczą tym mieleniem z wora do wora i dokupilem sobie co nieco :) Pozdrawiam

Pewnie tak ;) Ja na jednej tylko sesyjce zgarnąłem 60k papiera kółkowiczom albo temu kto sypał żeby wystraszyć słabe rączki, a zbieram od 11 października :P
    Ja też dobieram po trochę i czekam spokojnie. Teraz mam cenę dobrą, więc mogą dalej się bawić :) Na aqwa walne niebawem i też zmiana statutu i pod to próbują grać i zbierają. Niebawem powinniśmy dostać info dobre i na to liczę :) Pozdrawiam
  • Re: Z wora do wora itd :) Autor: ~zainteresowany [193.239.57.*]
    Pytanie do zbierających - na co liczycie tutaj? Nikt nie zna przyszłości, ale czy w ogóle warto pakować się w tę spółkę?
[x]
ENERGY 26,91% 0,12 2025-09-24 11:33:50
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.