31000 papierów na jednej pozycji przy obecnym obrocie tworzy batona, więc jeżeli to jest oferta sprzedaży to drogi kolego rozbij na mniejsze wolumeny bo ja łykam tylko wtedy kiedy widzę możliwość sterowania kursu na północ, ja już kupiłem akcje do zarobienia
a jeżeli to jest planowany baton to drodzy inwestorzy trzeba poczekać, od piątku podniosłem kurs o 10%, to jeszcze nie koniec, trzymajcie poziom, nie schodżcie niżej 0,91 na podaży i sprzedawajcie nie niżej niż 0,9 na popycie, to kurs zachowamy
do końca tygodnia będę opisywał wszystkie ruchy dokładnie, później zdawkowo lub wcale w grudniu ja wychodzę, ktoś musi zostać
a jak myślisz geniuszu kto ustawił się na popycie, jest baton to blokuję z drugiej strony, jest okazja zrobić kółko i podnieść obroty a jak chcesz kupić taniej to w grudniu zamierzam się wysypać do zera, kupisz parę szt za swoje 40 gr i zawiśniesz na długi czas także obstawiaj peron, uda ci się dostać taniej nie masz kasy żeby zostać sternikiem to nie przeszkadzaj
to teraz odpowiedz mi Misiu co tu robisz? uważasz że 40 gr to dobry czas na zakupy? co się musi wydarzyć żeby spadło na 0,40 zł w ciągu 4 miesięcy
ja Ci odpowiem 1) BANKRUCTWO Z UPADŁOŚCIĄ 2) INFORMACJA O LIKWIDACJI 3) KOLEJNA PANDEMIA 4) WOJNA 5) KONIEC ŚWIATA 6) KIEPSKIE OPINIE LORD OF THE FALLEN - sorry zły przykład nie ta spółka
i napisz mi czy wtedy polecasz mi i innym kupno ??? i wtedy żaden sternik nie wejdzie bo też straci
cały myk polega na tym że ja tu pilnuję kursu, przy obecnym arkuszu zleceń mogę sprowokować widły ale to bezsensowne w tym tygodniu napiszę jak będzie wyglądała podbitka i będzie to widoczne na otwarciu chociaż widły będą później przyłącz się, jak masz cykora to wyjdziesz wcześniej, nic nie kosztuje. Ja będę wysypywal się stopniowo, nie będzie zdołowania, po mnie będzie jeszcze rosło siłą rozpędu
w przyszłym tygodniu już nie będę się rozpisywal o strategii