wg mnie warto się pochylić nad komentarzem spółki:
Wzrost zaprezentowanych przez Emitenta szacunkowych przychodów ze sprzedaży produktów i usług wynika z postępów w komercjalizacji rozwiązań technologicznych Spółki we wszystkich trzech liniach biznesowych: wdrożeniach przemysłowych, sprzedaży urządzeń Delta Printing System oraz sprzedaży nanotuszów.
Emitent uznał przedstawione powyżej wstępne skonsolidowane przychody ze sprzedaży produktów i usług osiągnięte w III kwartale i za dziewięć miesięcy 2023 roku za informację poufną ze względu na znaczącą zmianę w ich poziomie względem przychodów wygenerowanych w analogicznym okresie roku poprzedniego.
Zarząd Spółki podkreśla, że przedstawione powyżej dane mają charakter szacunkowy i wstępny, co oznacza, że ostatecznie mogą się różnić od zaprezentowanych w raporcie okresowym.
nad sprzedażą która rośnie chcesz się pochylać, czy wyczytałeś coś między wierszami do niedawna były tylko drukarki i nanotusze, doszły wdrożenia przemysłowe, czyli kasa płynie, nie jestem pewien za co za montaż na liniach produkcyjnych TSMC? przepraszam, nie wczytywałem się