• Życzę udanej premiery Autor: ~DoktorWHO [45.134.212.*]
    Życzę Wam jutro udanej premiery. Nie przyglądałem się szczegółowo Waszej grze, ale tylko z prostego powodu - jestem all-in w Drago Entertainment. Tematyka Waszej gry wydaje mi się być bardzo chwytliwa. Powodzenia jutro i niech symulatory podbijają listy sprzedaży! Życzę Wam udanej premiery POLSKA GUROM!! ;)
  • Re: Życzę udanej premiery Autor: ~DoktorWHO [45.134.212.*]
    Wiecie co mówi sie o karmie? Pewnie tak! Wczoraj życzyłem Wam udanej premiery, dziś spoglądam na Steam i widzę że Wasz tytuł jest zestawie z Gas Station Simulator od Drago Entertainment, o którym wspominałem że jestem "załadowany" ALL-IN. Dla mnie to Win-Win. Jakim tytułem jest GSS zapewne wiecie, a jeśli nie to powiem tylko że konkretnym. Od teraz mocniej trzymam kciuki za Alaskana :))))) powodzenia jeszcze raz!!! ;)))
  • Re: Życzę udanej premiery Autor: ~Jakub [193.163.202.*]
    Ja jestem zapakowany na maksa w Detalion Games - też życzę udanej sprzedaży i premiery, bo to jedna grupa!!! Powodzenia
  • Re: Życzę udanej premiery Autor: ~leszcz [89.161.106.*]
    jestem zapakowany w Drago ale nie mogłem sobie odmówić zakupu Road rzy wydaniu tak popularnego dla graczy tytułu
    Jazda truckiem po Alasce to wciągająca gierka - jeszcze zadziwi tu i nie tylko tu wielu
[x]
ROAD -0,28% 7,16 2026-05-19 15:10:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.