Miałem dać sobie spokój ale Andrzej89 jest bardzo emocjonalny, wrażliwy . Cierpi bo ośmiesza się na forum ale to nic bo akcji Bowimu nie kupil jak były po 6 zł i teraz jest wręcz zły.
Biedny chłopak po trzydziestce poruszający się na oślep. Opierający swoje decyzje w inwestowaniu na podstawie postów Bankiera.
Siedzi na Greenx i liczy ze się dorobi w kilka dni po ogłoszeniu wyroku.
Bowim spalony - uważa że to przeze mnie nie zarobił ( tak mają socjopaci - nie ma jak to obwiniać wszytskich tylko nie siebie )
Musisz się przyznać sam przed soba Andrzeju 89 - jestes zagubiony i bez perspektyw i brak Ci wiedzy by rozumieć co tutaj tj. na GPW się dzieje.
Totolotka sobie kup - mniej stracisz na grze ;) nie bądź taki mało wartościowy
Strasznie sobie schlebiasz twierdząc że twoje posty mają jakiś wpływ na moje decyzję :) poprostu nie lubię "śliskich" kłamliwych typów i tyle.
Na forum wchodzę dla zabicia czasu, i nie opieram swoich decyzji na tym co napisze jakiś grzyb czy inny karaluch, tak że przykro mi ale nie trafiłeś z diagnozą.
Za to ja trafiłem sądząc po tym jak zabolał Cię mój post ma greenx :)
@Ss Andrzej89 i OBSER to dwie inne osoby. Poczytaj wpisy. Jeśli chodzi o @Grzyba to nie rozumiem tych wpisów. Nie dziwię się, że Andrzej89 nie wytrzymał. @Grzyb takimi wpisami sam sobie wystawił wizytówkę. Zgadzam się z tym co napisał @Kolarz. Tyle w temacie.