• bida Autor: ~Jerry [176.221.121.*]
    hahaha a u dalej stara bida, zawiecha piekna
  • Re: bida Autor: ~Zn [185.48.129.*]
    Jerry to jeszcze nie jest pora na Ciebie, będę wręcz prosił się o zaśmiecenie forum żeby moje posty zniknęły niczym łzy w deszczu cytując klasyka, ale w swoim czasie

Dla czytających - w obecnej chwili każdy gwałtowny wzrost traktowany będzie jako podbitka i szybko wygaśnie, a jedne widły mnie nie interesują
  • Re: bida Autor: ~Misiu [31.0.67.*]
    spółdzielnia ma duzo tego papieru to upchania
    zejscie nizej to tylko kwestia czasu
  • Re: bida Autor: ~Misiu [31.0.67.*]
    kazda podbitka to spekulacja i kazda nastepna słabsza od poprzednich.nFundamentów brak.
    dla mnie jest obojętne czy inwestuję, gram czy spekuluję i chyba dla każdego tutaj, ważne że nie dokładam i nie wiszę na haku
    Tu nie ma spółdzielni, tu jest masarnia, większość wisi na hakach
    spółdzielnia wyszła 6 marca i 1 maja, resztki na kolejnych podbitkach

jedyny ruch od dłuższego czasu to uśrednianie i wiszenie dalej

bez sternika i posłuchu będą wisieć

fundamenty średnie, ale znaczne zwiększenie obrotu jest od października
    czy zysk będzie na koniec roku - nie wiem, zainwestują, przerzucą koszty, podniosą pensje zarządowi, nie wiem
    dlatego chcę tu zrobić ruch i pod koniec grudnia zniknąć, chyba że będą pespektywy

Po euforii wyborczej zrobi się korekta na głównych indeksach i wtedy sfinks musi błysnąć, pojawi się w zestawieniach i podsumowaniach dnia, przyjdą kolarze, będzie obrót, będzie fajnie.
    I ważne: wiele zestawień notowań zaczyna się od złotówki za aukcję, więc jeśli chcemy żeby było głośno to trzeba dojechać do złotówy.

oczywiście jest tu masa co zostają na dłużej bo warto ;)

• Re: bida Autor: ~Sfinks [46.113.0.*]
    Tylko jazda w górę na 2.5zl
[x]
SFINKS -3,00% 0,45 2026-06-01 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.