ale na budowę przystanku przy drodze, 430m od działki na której podobno ma powstać wielka fabryka. Może Compremum się podłączy pod to pozwolenie i zacznie już budowę?
To przystanek kolejowy. Na to jest potrzebne PnB. Przecież Compremum specjalizuje się w budownictwie kolejowym. Wpierw dociągną tory a później zajmą się fabryką.
Pytałem tyle czasu o PnB i w końcu się doczekałem. Nieważne, że nie na fabrykę. Zadowolę się już tym pozwoleniem na przystanek skoro jest na tory obok fabryki. Panie Fojt gratuluję !
Ktoś kiedyś słyszał o przystanku kolejowym?
Czy tylko nasi ulubieni koledzy z forum są lepiej doinformowani?
Ja słyszałem tylko o dworcach i stacjach kolejowych ...
Przystanek tylko bus, tramwaj lub trolejbus.
Dla was nagroda - wirtualne spotkanie z Lukasiem
Dla pewności ... wszystkie wasze wpisy od roku to ironia?
Poza tym odpowiadasz za Parkieta?
Czy też jesteś zamiennie Bin lub Parkiet?
Pytam poważnie i bez ironii oraz szydery
Qbq chłopaki się stresują bo mają ponad 20k ustawione w zleceniach kupna od 2,29 i nikt im nie chce nic sprzedać. A zegar tyka do wyników finansowych coraz bliżej do 30.11.2023 też.
Parkiet zawsze byłem ustawiony że zleceniami zakupu na 2,20 teraz moje zlecenia wiszą trochę wyżej dziennie nie kupuje więcej niż kilka tysięcy akcji nie rozumiem o co Ci chodzi po prostu możesz mi sprzedać swoje akcje i tyle nic się nie przejmuj moje zlecenia zakupu nadal czekają. Koniec głupich dyskusji.
Przeczytałem Binu
Nie ma tam nic o przystankach kolejowych.
Widać ty nie czytałeś.
W pojęciu takich osób jak ty być może coś takiego jest, ale tam opisano to jako przystanki osobowe - taki żargon kolejowy. Tyle.
Zatem ucz się i pracuj :)
A tam w tym Cegielskim razem z Lukasiem was tego nie uczyli?
Dnia 2023-10-18 o godz. 13:36 ~Parkiet napisał(a): > Qbq, nie chcesz poświęcić dzisiaj swojego lunchu (bułki i kefiru) na rzecz zakupu 5 akcji (12 Pln) na podniesienie truchła?
Qbq, świetny ruch, udało się. Uczcie się gamonie, to jest prawdziwy inwestor.