• Dziękki ze ktos mnie w końcu uwolnił od tego gniota Autor: ~Rumun [159.205.166.*]
    zwyczajnie dziękuje
  • Re: Dziękki ze ktos mnie w końcu uwolnił od tego gniota Autor: ~Szkodagadać [31.61.162.*]
    Będziesz w piątek płakać, że mogłeś poczekać....
  • Re: Dziękki ze ktos mnie w końcu uwolnił od tego gniota Autor: ~Jason [91.246.104.*]
    Spółka rozkręca kanały sprzedaży swoich usług. Niech się ludzie dowiadują i uczą i przyzwyczajajà używać zdalnych specjalistycznych usług telemedycznych. Powoli małymi krokami rynek się buduje.
    Oby jak najszybciej KPO odblokowali i ruszyły projekty samorządowe/miast. W dobrą stronę to wszystko powoli ale najważniejsze, że idzie
  • Re: Dziękki ze ktos mnie w końcu uwolnił od tego gniota Autor: ~Kjos [83.31.74.*]
    Zarząd objął emisje już ???
  • Zawarcie istotnej Umowy Autor: ~jj [62.122.118.*]
    Zawarcie istotnej umowy.
    ESPI: Raport bieżący 10 / 2023 20.10.2023 12:57:12

Zarząd Telemedycyna Polska S.A. z siedzibą w Katowicach ("Emitent"), r. w nawiązaniu do raportu bieżącego ESPI nr 06/2023, informuje, że w dniu 20.10.2023 r. doszło do obustronnego podpisania umowy z Centrum Badawczo-Rozwojowe Spółki American Heart of Poland Spółka Akcyjna. Przedmiotem umowy jest świadczenie przez Telemedycynę Polską S.A. kompleksowych usług telemedycznych w formie 24h telemonitoringu kardiologicznego pacjentów, którzy otrzymają wystandaryzowany zestaw do telemonitoringu, składający się m.in. z tabletu z dostępem do Internetu, wyposażonego w aplikacje pacjenckie umożliwiające wykonanie badania EKG personalnym urządzeniem EKG, transmisję sygnałów z urządzeń wszczepialnych i ich zdalny monitoring, przeprowadzenie wideopołączenia z Centrum Telemonitoringu, zgłoszenia swoich objawów czy przeglądania historii swoich badań i konsultacji. Usługi dostarczane będą do pacjentów kurierem do domu. Wartość zamówienia określona została na 1.320.00,00 zł. Świadczenia telemedyczne realizowane przez Telemedycynę Polską S.A. są składową projektu„TELE -SPACER”, który jest realizowany w ramach konkursu na badania head-to-head w zakresie niekomercyjnych badań klinicznych lub eksperymentów badawczych ABM/2022/3 ogłoszonego przez Agencję Badań Medycznych i realizowanego przez Centrum Badawczo-Rozwojowe Spółki American Heart of Poland Spółka Akcyjna.
  • Re: Zawarcie istotnej Umowy Autor: ~as1wywiadu [83.31.74.*]
    o rzesz twoja bomba....
    AMERYKANIE w telemed ?
[x]
TELEMEDPL 15,62% 0,74 2025-11-10 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.