A tak serio to wiele już widziałem ale takiej bandy wystraszonych leszczy to jeszcze jak żyję nie widziałem. Nie zasługujecie żeby zarobić jednego złamanego grosza na giełdzie. Nie panujecie nad emocjami czy tak usilnie chcecie oddać mi resztę papieru po 15zł?
Nawet nie chodzi o to, ze o trzy tygodnie. Chodzi o to, ze miala byc jutro. Prawdopodobnie Carbon chcial wypuscic grę w srednim stanie, a w ostatniej cchwili zablokowalo to Vertigo. Cale wydarzenie pokazuje przynajmniej kolka problemow, a akcjonariat jest madrzejszy jednak, niz Alinze swoją techniczną formacją świecodupy
Nie https://strefainwestorow.pl/wiadomosci/20231016/dodatek-do-the-wizards-dark-times-zadebiutuje-na-pc-vr-i-meta-quest. Kto o zdrowych zmyslaw będzie się bil że spider manem 2
Tak tak, ja tu jestem główną siłą napędową spadków. Na spolce, ktora przy kursie 35 zl mialaby kapitalizację 52 miliony a przynosi srednio 2 miliony zysku na rok, oraz robi takie totalnie nieprofesjonalne akcje, jak przesuwanie na dwa dni przed premierą. Tak tak. Keks winny. Nie te wszystkie rzeczy wyzej. Tylko Keks
Moze tez, TAK JAK PISAŁEM, kurs 35 byl sztucznie napompowany pod Irona i czekał tylko na impuls, zeby sie urealnić. Tym impulsem bylo przełożenie na dwa dni przed premierą.
Zupełniej jak po wyborach, każdy zadowolony i ogłasza sukces. Ci co przewidywali spadki bo spadki nastąpiły o 40% w miesiąc. Ci co przewidywali wzrosty bo będą mogli dokupić swoją perłę na lata. Jednocześnie każdy o drugiej stronie myśli ze jest leszczem no bo nie myśli jak on.
Ja twierdzę, ze nie ma zadnych spadków. Był tylko chwilowy sterowany wystrzał pod wiadome wydarzenie. Carbon po prostu to spółka 20-kilka zł na tą chwilę i odchyły się dość szybko oorygują. Wiec z mojej perspektywy nie ma żadnych spadków, tylko business as usual po czyerotygodniowym zamieszaniu:)