Chłopcze idź na sexczat na interie bo zanudzasz strasznie, przeciez ty nie podałeś ani jednego merytorycznego powodu do wywalania. Jak czytam twoje hasło o ATS poniżej 1 zł titd. itp. o mnie na wymioty zbiera i pewnie nie tylko mnie. Żegnamy cie cieniasie
cmoknij się w pompkę to może kurs napompujesz bo inaczej papier przerobisz na toaletowy kiepskiej jakości !!!a wtedy pozostaną ci tylko wiatraki kyóre bedą ci dmuchac w dupe...............
i jeszcze jedno mówisz o merytorycznym uzasadnieniu!!! ha,ha,ha!!! chyba nie czujesz sie zbyt dobrze!a może masz w planach uruchomienie fabryki papieru toaletowego z nadmuchem ??? te wasze 1,35 to cudofiksing !!!jutro na dzieńdobry zaliczycie zjazd na zeta!!!!!!!a ja juz sie o to postaram łosie ha,ha,ha, i po zecie oddacie 1zł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mam nadzieje że gracz zniknął, pewnie szuka wiadrerka z łopatką bo mu w piaskownicy koledzy zakopali hihi. A tak poważnie troche mnie martwi ten zjazd na koniec wczorajszej sesji, mam nadzieje że to tylko ktoś wymiękł i wyrzucił swoje akcje, a dzis na północ Pozdrawiam .... i ~gracza też, obyś znalał swoje zabawki
no dobra ,dobra już nie będę was dołował zabieram wiaderko i łopatkę i idę kopac staw dla leszczy jakby który chciał popływac ...ha.ha plaża kochani plaża a gdzie indziej taki ruch ja chcialem dla was dobrze puki kurs nie spadnie w okolice zeta 1zł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! plaża będzie przy zecie zacznie się ruch.!!!