• Do ~gracza Autor: ~libero [79.187.241.*]
    Chłopcze idź na sexczat na interie bo zanudzasz strasznie, przeciez ty nie podałeś ani jednego merytorycznego powodu do wywalania. Jak czytam twoje hasło o ATS poniżej 1 zł titd. itp. o mnie na wymioty zbiera i pewnie nie tylko mnie. Żegnamy cie cieniasie
  • Re: Do ~libero Autor: ~gracz [89.75.72.*]
    cmoknij się w pompkę to może kurs napompujesz bo inaczej papier przerobisz na toaletowy kiepskiej jakości !!!a wtedy pozostaną ci tylko wiatraki kyóre bedą ci dmuchac w dupe...............
  • Re: Do ~libero Autor: ~gracz [89.75.72.*]
    i jeszcze jedno mówisz o merytorycznym uzasadnieniu!!! ha,ha,ha!!! chyba nie czujesz sie zbyt dobrze!a może masz w planach uruchomienie fabryki papieru toaletowego z nadmuchem ??? te wasze 1,35 to cudofiksing !!!jutro na dzieńdobry zaliczycie zjazd na zeta!!!!!!!a ja juz sie o to postaram łosie ha,ha,ha, i po zecie oddacie 1zł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: Do gracza Autor: ~atlantis [89.76.200.*]
    a Ty zbierzesz za 1zł skoro to nieperspektywiczna firma?

bo mówisz że oddamy to chyba ktoś bedzie chciał zbierać, Leszczyku

do rzeczy, głupio gadasz i już piaskownice rozmarzły więc możesz się iśc pobawić

pozdro
  • Re: Do gracza Autor: marcin_sk [88.156.186.*]
    Panowie, po co te swary głupie?
    Jutro ten kurs bedziemy mieli w dupie
    Skok na 2 zeta sie szykuje wiec
    Kupujcie i nie spekulujcie........
  • Re: Do ~gracza Autor: ~libero [79.187.241.*]
    Mam nadzieje że gracz zniknął, pewnie szuka wiadrerka z łopatką bo mu w piaskownicy koledzy zakopali hihi. A tak poważnie troche mnie martwi ten zjazd na koniec wczorajszej sesji, mam nadzieje że to tylko ktoś wymiękł i wyrzucił swoje akcje, a dzis na północ Pozdrawiam .... i ~gracza też, obyś znalał swoje zabawki
  • Re: Do ~gracza Autor: ~gracz [89.75.72.*]
    no dobra ,dobra już nie będę was dołował zabieram wiaderko i łopatkę i idę kopac staw dla leszczy jakby który chciał popływac ...ha.ha plaża kochani plaża a gdzie indziej taki ruch ja chcialem dla was dobrze puki kurs nie spadnie w okolice zeta 1zł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! plaża będzie przy zecie zacznie się ruch.!!!
  • Re: Do ~gracza Autor: ~leo [163.121.146.*]
    Kiedy zaczynamy dzisiaj czy jutro
  • Re: Do ~gracza Autor: ~libero [79.187.241.*]
    Jak dla mnie to 15 % tygodniowo wystarczy byle systematycznie i tak do 2 zł a potem oczywiście dalej....
[x]
ATLANTIS 0,00% 1,41 2026-05-14 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.