Raport był dobry, nawet bardzo dobry. Wartość księgowa wzrosła. Wszystkie wskaźniki ATH, Kapitalizacji, C/Z są świetne jak na standardy GPW. Nie wiem , czy mamy lepszą spółkę na GPW, która ma takie wskaźniki.
Nie wiem, czy będzie tutaj 270 zł czy 800 zł, ale patrząc historycznie, spokojnie będzie dużo, dużo wyżej.
Współczynniki, kapitalizacja, akcjonariat, FF, sytuacja w firmie, stały rozwój, tajemniczy akcjonariusz, przetasowania w RN, na 99% wygrana sprawa o kredyt frankowy, itp itd.
To że w karnecie stoi 500szt do 270zk nic nie znaczy.
Dziś przewalili 970szt a kurs kilka zł wyżej, także tak nie ma sensu patrzeć.
Górny knot, jakiś thebil zrobił raczej specjalnie,zamiast ustawić się 29gr niżej ,po 89.80zl.
Tłuczki są i będą
Cierpliwości wszystkim życzę
Kierunek .....Wzrosty. Nie wiem tylko ile to urośnie 100-300-1000% .
Wg mnie na chłodno powinno być 250-349 zł Jeśli natomiast niektóre rzeczy się poprawią to nie wykluczam tutaj i 600 zł na papierze. Wszystko zależy od dalszych pozytywnych informacji, które będą spływać
Złotówka się umacnia, dzisiaj dolar poniżej 4 zł. Widać ożywienie na giełdzie i powrót pieniądza na GPW....
Wcześniej czy później cena akcji będzie tutaj 270 zł, albo dużo, dużo więcej Spójrzcie na wyniki spółki. Akcjonariusza do spółki nie trzeba przekonywać. Małym walorem spółka rośnie 10-20%, to co będzie przy większym walorze?
Chyba największą zaletą tej spółki ( oprócz dobrych fundamentów, branży, gł.akcjonariatu, perspektyw, itd.) jest bardzo mały FF a jeszcze mniejsza ilość rzeczywistych akcji obiegu. Tutaj naprawdę niewiele trzeba żeby był prawdziwy kosmos z PE na poziomie 20-30. Przy zaskakujących wiadomościach pozytywnych może być nawet dużo więcej. Tutaj już pojedyńcze zlecenia K/S zmieniają i to znacznie kurs. Przy większym zainteresowaniu może być szok. Zresztą przykłady już były a może być znacznie lepiej. Cremé de la cremé.