• Dla odmiany jutro +30% Autor: ~Jankes [89.70.8.*]
    Odbicie zdechłego musi być
  • Re: Dla odmiany jutro +30% Autor: ~Jeremy [87.206.104.*]
    kupiłem na zamku i rano tez dokupuje pakiecik ;-) Po takich spadkach musi odbic ?
  • Re: Dla odmiany jutro +30% Autor: ~bankrut [178.43.116.*]
    Jak to mówią musi to na rusi
  • Re: Dla odmiany jutro +30% Autor: ~Cola [80.211.233.*]
    Nic nie musi, tu jest narazie efekt kuli śnieżnej, jutro do feydają ludzie z
  • Re: Dla odmiany jutro +30% Autor: ~mk [5.173.147.*]
    Koszty gry 2 000 000. Sprzedadzą około 20 000 tys sztuk i są na zero. W 30 dni od premiery gry jest to jak najbardziej realne. W dwa dni już w sumie uzbierali około połowy. DWA DNI to zwrot około połowy kosztów gry. Stawiam tezę, że koszty im sie zwrócą spokojnie do końca października. Rozumiem, że w listopadzie też gra będzie do kupienia, w grudniu...w przyszłym roku. To nie Mech Mechanic, który wystrzelił jak kapiszon i nic więcej nie dało się z nim zrobić. Różnice między tymi dwiema grami widać gołym okiem. Na Discordzie ktoś się pytał o cop. Odpisali mu, że jak się gra przyjmie to zrobią. Chyba się przyjęła. Na YT ludzie proszą o kolejne filmiki z rozgrywki. Gra ma swoich fanów. Może nie są to miliony ale jakaś baza jest żeby to i owo poprawić, dodać cop i to jest samograj. Będzie kasa z gry i pokusa żeby podbić stawkę wielokrotnie. Nie wiem co oni tam planują ale ja bym poszedł w cop. Kasa na to będzie.
  • Re: Dla odmiany jutro +30% Autor: ~BigShort [136.144.99.*]
    Poczekamy popatrzymy aż spadnie gdzie trzeba i ubije dno . Kto mądry noża nie łapie
  • Re: Dla odmiany jutro +30% Autor: ~Ok [80.211.233.*]
    Kupić łatwo ale potem trzeba komuś ożenić, ciężka sprawa jak tu całe piętra wisielców
[x]
POLYSLASH -4,01% 1,31 2024-03-21 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.