Co się zacznie .... Pisiory nie mają z kim się dogadać a powcy nim zaczną mieszać i się kłucic nie wspomnę o wymianie stołków no to potrwa kilka lat hehe tak więc na zmiany nie liczyłbym .. ale ludziska się zdziwią jak tuskon znowu nie dotrzyma obietnic. Ciekawe czy tuskon da nauczycielom 30% podwyżki tak jak obiecał hehe
Dnia 2023-10-16 o godz. 23:27 ~TrybunałPrawa napisał(a): > https://www.bankier.pl/wiadomosc/Rafako-zawarlo-z-Energa-Elektrownie-Ostroleka-ugode-8630436.html > > A co do Tuska. To jest złodziej, kłamca, oszust i wichrzyciel. ale niektórzy Polacy takich lubią, szczególni ci podobni do niego:) > > Okradł ludzi z OFE i jeszcze powiedział im, że to nie ich ciężko zarobione pieniądze, ale ludzie nadal mu wierzą:D > > Żali mi tych mózgów, którzy na nie głosowali. Takie osobniki powinny trafić do rezerwatu:D
Ja jeszcze pozakładałbym im obroże z nadajnikami, aby nie pouciekali z tego rezerwatu:)
ta.. emeryci stracą 13 i 14, a na bank wciśnie ludziom czarny lud z Afryki i się Polak zorientuje że dał się zrobić i w głupim referendum trzeba było dać "nie", plus trzecia droga ciśnie na likwidacje 500+, znów zaczną kombinacje z prywatyzacją lasów i kghm
I bardzo dobrze ze Tusk zabierze emerytury 13,14! Bo to ludzi pieniądze są! Tak samo jak 500+!
I z jakiej racji 2 osoby z Polski mają pracować na 1 lenia?
Do roboty lenie!
Koniec z rozdawnictwem!
Brawo Tusk!
Myć się dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny już do was płyną chłopaki z Afryki po wasze majątki i bryki hihi będziecie mieć w Polsce takie małe Hollywood hihi . To co lubicie z dużymi telefonami to na co glosowałyście kopciuszki. DONALDINIO wam to załatwi bardzo szybko hihi. Brawo. Ja tam mam wysoki płot i do mnie nikt nie wejdzie gorzej będzie pod blokiem w Warszawie buhahahaha. Moi bracia już do was płyną małolaty buhahaha
Liczba migrantów, którzy przypłynęli do Włoch od początku roku zbliża się do 140 tysięcy. Myślisz, że po co "pisowskie" referendum uwalał Tusk? gdyby nie mogło go związać to by je olał. A tak zrobił ludzi na szaro. Włoska Lampedussa pękła, zalewają już Sycylię i Wyspy Kanaryjskie. Tusk pozabiera Polakom, bo trzeba będzie opłacać migranta.
Dnia 2023-10-18 o godz. 12:43 ~otto napisał(a): > Skąd biorą się takie PiSowskie tępaki, które wierzą, że referendum w Polsce zmieniłoby napływ emigrantów do południowych Włoch?!! ahahah
Nic tak nie pobudza do pisania jak polityka, a zwłaszcza jak się udzieli "bystrzak" typu otto. Otto jeszcze raz albo właściwie pierwszy raz wytłumacz jak po wpisie inwestora, który był jasny i klarowny doszedłeś do swojego (jest taka grecka wyspa)....yńskiego wniosku??? Tym wpisem jednoznacznie udowodbiłeś, że bardzo pasujesz do szeregów z którymi się utożsamiasz. Ach te wasze IQ .... szczere buahahaha. Po prostu nie wierze.
Gdyby polityka pobudzała, może by uruchomiła Ci mózg PiSowski ciemniaku. Łączenie plebiscytu, który był zwykłem nielegalnym elementem kampanii wyborczej z wpływem zatrzymania emigrantów to dowód tępoty. Tyle bambiku.
Dnia 2023-10-18 o godz. 17:57 ~otto napisał(a): > Gdyby polityka pobudzała, może by uruchomiła Ci mózg PiSowski ciemniaku. > Łączenie plebiscytu, który był zwykłem nielegalnym elementem kampanii wyborczej z wpływem zatrzymania emigrantów to dowód tępoty. Tyle bambiku.
Otto ja do takich przypadków jak twój naprawde mam duzo wyrozumiałości i cierpliwości. Jeszcze raz na spokojnie pokaż paluszkiem, która część wypowiedzi inwestora pozwoliła Ci wyciągnąc ten jakże pomylony wniosek. Odwagi, to nie jest takie trudne, a Ty przecież jesteś taki mądrala. Cyt "Skąd biorą się takie PiSowskie tępaki, które wierzą, że referendum w Polsce zmieniłoby napływ emigrantów do południowych Włoch?!! ahahah
A z tym wyzywaniem innych to może troche przystopuj, bo pewnie słyszałeś(a może jednak nie), że kto innych przezywa sam się tak nazywa. Czy zatem naprawdę jesteś ciemniakiem, tępakiem itp??? No sam to powiedziałeś.
I od razu dodam, rozumiem Twoją frustracje, rudy(Twój idol) jeszcze sie nie dostał do koryta, a już rfk minus 20, strach pomyśleć co będzie później. Wierz mi, też się tego boję.
Niedługo wyborcy tuska , z bloków w Warszawie, nie wyjdą do parku na spacer, bo tam będzie ciapaty w krzakach czekał na kobiety by je zgwałcić. Będą nożownicy tuż za rogiem. O złodziejach nie wspomnę. Będziecie mieć wielokulturowość na najwyższym poziomie. Wtedy będziecie prawdziwymi europejczykami , czyli , dźgani nożem, okradzeni , zastraszeni i zgwałceni na własne życzenie. Dobrze wam tak, oby jak najszybciej "warszawka" została Lameduzą północy.
trzy dni po wyborach, a Trzecia Droga już wymiguje się od obietnicy dobrowolnego ZUSu, Balcerowicz bredzi o prywatyzacji Orlenu. Kij z tym kto rządzi, ale olane referendum wyjdzie nam bokiem bardzo szybko.
Też jestem tego zdania co ty. Moi bracia już wsiadają do pontonu i płyną do Polski słyszeli kto będzie rządził hihi cieszą się na demokracje i otwarcie granic dla nas . Kochamy was polsko i wasze kobiety też . Obiecujemy że będą zadowolone hihi koniec waszych stresów. Teraz będziemy wspólnie mieszkać WY NAM PLACIC SOCJAL WY ISC DO PRACY A MY OPIEKOWAC SIE WASZYM KOBIETAMI . buhahaha my nic nie mieć My nie mieć nic do stracenia . My kochać tuskona hehe my lubiec wybijać szyby w sklepach i uciekać przed radiowozami my się nie bać cela bo tam lepsze warunki jak u nas w dom ..my nie mieć strachu my kochać inna wiara ale wy też nie lubić kościół wy to mówić w sejmie wy kochać unie a unia kochać nas i wszyscy będą szczęśliwi. Buhahahaha
Kaczor i jego ekipa to partacze.
Narodek głupi. Przyklad: w okręgu wyborczym nr 41 do Senatu było TYLKO dwóch kandydatów. Grodzki i pisówka. Niedorozwoje zdecydowaną większością wybrali złodzieja. Ręce opadają na taką głupotę.