• panie prezesie Autor: ~autor_widmo [31.61.174.*]
    większego niedojdy nie widziałem. Wasze Zapowiedzi w związku z IPO były kłamliwe co pokazuje aktualna wycena spółki.
  • Re: panie prezesie Autor: ~GRejdev [95.214.217.*]
    Najgorzej że brak jakichkolwiek informacji o grach, nic kvrva nie pokazali od wielu wielu lat, z końcem marca 2024 schodzi lock up z Kraftona i Pana Prezesa wiec by się nie okazało że krafton w ciągu roku utopił z 50% swoje inwestycji i będzie ewakuacja. Bo to co ta spółka odwala to jest dramat, zero poszanowania inwestorów, przecież dokładnie wiedza co trzyma kurs na gamedevie, plotki, newsy itp a tu nie ma nawet strzępa informacji o nowej grze od lat a podobno pracują nad 3 dużymi projektami AAA. Prezes zawodzi po całości a ja kvrva wiszę na haku bo mu uwierzyłem. Niestety premiery dopiero w 2025 najwcześniej wiec do tej pory to tu skisnę
  • Re: panie prezesie Autor: ~autor_widmo [31.60.149.*]
    prezes W to kolejny dyzio marzyciel, który odwalił błazenadę za nasze pieniądze na giełdzie.
  • Re: panie prezesie Autor: ~Marchant [83.26.194.*]
    Takie życie. Potrzebował kasy to bajdurzyl. Po to wszedł na giełdę. Ale spokojnie z półtora roku i kurs też wzrośnie...tylko prawdopodobnie z 15 na 25 zł.
  • Re: panie prezesie Autor: ~Malin [5.133.252.*]
    Wszedłęm w debiucie PKCem po 85 złotych. Ja już się dawno pogodziłem ze stratą. Była to dla mnie bardzo cenna giełdowa nauczka, najgorsze jest to, że nie ma żadnego światełka w tunelu na polepszenie tej sytuacji.
    Ludzie jednak nie potrafią latać.....
  • Re: panie prezesie Autor: ~TraderZTargówka [84.161.240.*]
    Spójrz jak wzrosły koszty dla zarządu, na przestrzeni kilku lat> Jakim cudem ma zostać jakaś kasa dla akcjonariuszy?
  • Re: panie prezesie Autor: ~lol [83.24.23.*]
    A jak maja nie wzrastac biorac pod uwage przejecia? Chyba, ze inaczej rozumiemy koszty zarzadu :)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [146.70.107.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
PCFGROUP 0,27% 3,65 2026-05-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.