Dnia 2023-10-16 o godz. 15:08 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2023-10-16 o godz. 12:11 cmpunk napisał(a): > > Dokładnie, zabłysnął. > > W takim razie niech się targuje x-D. > > I bez TARGÓW może za nie długo być 1 zet i niżej ,... > jak nowa EKYPA w swoim stylu , po przejęciu władzy ogłosi MEDA kryzys > > Jak na razie to ludki przeskakują na WiG-20 i pozbywają się trupów z szafy
Dnia 2023-10-17 o godz. 10:29 cmpunk napisał(a): > Dnia 2023-10-17 o godz. 10:11 ~Split napisał(a): > > Ale ty jakimś cudem jesteś tu a nie tam. Chłopie do tarcia chrzanu. > > Nie wiem, czy uwierzysz, ale jest tu już od dobrych kilkunastu lat i pod kilkudziesięcioma nickami. > Prezes musiał go bardzo skrzywdzić w młodości.
wc**** Nie wiem co ci się kołacze po łepetynie ? ,... o jakiej krzywdzie wypisujesz po raz n-ty ? mnie i ciebie i innych prezio i familia załatwiła na cacy przy emisji prawie 1 MILIARDA akcji , a w późniejszych "akcjach" m.in. opcje walut. BOMI, DRASZBA , HERKULES itp . ja już nie brałem udziału , nie wiem jak ty ? , ale jak się siedzi od 18 lat , to cię te "SZCZĘŚCIE" nie ominęło ,.... i dobrze by było , żeby "nowi" 'inwestujący' na 'holdzie' snw wiedzieli z czym mają tu do czynienia
Czyli jednak zostałeś skrzywdzony ;-). Zawsze możesz prezesowi założyć sprawę, chętnie się temu będziemy przyglądać i dopingować :-). A jak tam twój Orlen? Tak, wiemy, sprzedałeś dziś po 69 ziko x-D.
Dnia 2023-10-17 o godz. 12:25 cmpunk napisał(a): > Czyli jednak zostałeś skrzywdzony ;-). > Zawsze możesz prezesowi założyć sprawę, chętnie się temu będziemy przyglądać i dopingować :-). > A jak tam twój Orlen? > Tak, wiemy, sprzedałeś dziś po 69 ziko x-D.
wcpunk, założyć to ty se możesz z powodzeniem nogi na uszy , jak będziesz rano w ,...... W C to tylko ty możesz mieć takie pomysły* tj. 'sprawiedliwość' w "(po)wolnych" polskich sądach ,......................... tam wszystko było LEGE artis tj, zgodnie ze sztuką "inwestowania" na lubelskim tzw. holdingu ,... a że się 'trochę' nie udało
A o PKN i PGE nie musisz się zamartwiać ,... na PKN jakiś 'tylko' 15% a na PGE 6 - 7%
---------------------------------------- ( * ) ale czego można się więcej spodziewać od siedzącego od 18 lat (tak się tylko chwalisz) na papierkach snw
Dnia 2023-10-17 o godz. 13:07 cmpunk napisał(a): > No to na prytę zarobiłeś. To chyba zaraz fajrant? > I czemu narzekasz na sądy? Przecież przez dwie kadencje były pod opieką twojej ulubionej partii x-D. >
Zgadza się teraz już z domku ,... I jakie znów WIELKIE "zaskoczenie" tj. 4 Mass dzisiaj ponownie + 12% ( ja to tylko jakieś marne 8 - 9 %) A na snw znów się pokazali tacy co mają (prze)widzenia ''sygnałów" KUPNA ,....
A co do sądów , to już nie pamiętasz tego całego CYRKU np. małgosię g. co to nie mogła się zdecydować czy była ze świeczką (zniczem) , czy bez znicza (świeczki) pod SN, tych pytań do bruxeli (hagi) kto jest? , a kto nie jest sędzią? itp