Taka "niedobra" spółka a Ty ciągle tu jeszcze jesteś i narzekasz. Widać, że masz w tym interes. Przerzuć jeszcze koledze z worka do worka 2 kg papieru może ktoś się wystraszy, albo Was odleszczy.
A gdzie jest to dno? W którym miejscu wg ciebie? Bo tak precyzyjnie wszystko obwieszczasz jak PKW. A dziś ktoś sam od siebie sprzedał i kupił lub grupa ziomków zagrała na dołek ...
Bin ale wiesz że jak zwykle piszesz bzdury? Daje Ci to coś jesteś tu już od stycznia i niczego mądrego nie napisałeś ?
Życzę miłego dnia wszystkim akcjonauszom w nowej rzeczywistości przynajmniej fundusze z UE zostaną odblokowane.
wyprawia się, bo: 1. część ludzi uciekła przestraszona i akcje sprzedała - kto straszy od prawie roku, wiadomo 2. nowi jak czytają te teksty od tych straszacych to mają obawy, wiadomo 3. część ludzi nie rozumie informacji, bo np. taki Paterek został sprzedany, więc kasa na koncie, a wspópraca z Tatravagonka (wraz z Paterkiem) w dalszym ciągu w świetle przetargów na PKP aktualna - nic się nie zmienia, wiec źle nie jest 4. fakt że ze spółki COMPR taka cisza informacyjna też nie prowokuje nowych chętnych do zakupów ... ale są zyski i wpływy (patrz oba kwartały tego roku), więc źle nie jest 5. KPO będzie ... ale nie szybciej niż od stycznia 2024 6. ruchy w sprawie fabryki będa, ale od listopada/grudnia 2023
i w zasadzie takie zamieszanie powoduje, że akcja jest w tzw. oczekiwaniu, mimo że nie jest źle jednocześnie każdego dnia gnojona przez straszacych, bo tak.
ruchy bedą, ale widać nawet widoki KPO nie pozwalają akcji na radość wzrostów, bo na małym wolumenie straszący się zabawiają ciągnąc po kilka groszy w dół.
> > ruchy bedą, ale widać nawet widoki KPO nie pozwalają akcji na radość wzrostów, bo na małym wolumenie straszący się zabawiają ciągnąc po kilka groszy w dół.
My akcjonarusze cieszymy się tu z waszej obecności pracowicie tu tyracie wy nasze trolle spadkowe od stycznia. Nie wygląda na to by wam się to znudziło i widac że planujecie tu dłuższy pobyt. Oczywiście wszyscy piszecie że jesteście tu tylko przypadkowymi obserwatorami dzień w dzień w tym weekendy troszczycie się o to by jak najwięcej kłamstw tu napisać.
A Compremum pracuje nadal z coraz lepszymi wynikami finansowymi po lll kwartale może być złotowka zysku netto na akcje. A zegar tyka ... do wyników coraz bliżej do 30.11.2023 też...
Nie przejmujcie się tym i nadal ogłaszajcie kolejne bankructwa, od stycznia to ile już razy Compremum zbanrutowało ???W końcu ta spółka to wasza "padaka" to ile już było tych bankructw ? Ile razy od stycznia nie wypłacili pracownikom pensji ?
Największy troll spadkowy to Marek. Wszystkich namawia do sprzedaży i kurs zamiast iść do góry to idzie w dół. Załóżcie Markowi kaftan bezpieczeństwa i zabierzcie zabawki elektroniczne to może przynajmniej przez jakiś czas kurs się ustabilizuje.
Parkiet po po co sprzedajecie mi swoje akcje ? Dzisiaj mi sprzedaliście jutro też mi sprzedacie Ty i Twoi narzekający tu współtowarzysze. Cieszę się że tu jesteście i pozwalacie mi łatwo kupować choć już nie po 2,20, za jutro też z góry dziękuję będzie kolejny pakiecik akcji !!
Po pierwsze nie jąkaj się. Po drugie nie mów mi na Wy. Nie byłem w PZPR. Również nie mam współtowarzyszy. Po trzecie swoim zachowaniem zachęcasz ludzi do sprzedaży to i kurs musi iść w dół. Jeśli ci na tym zależy to działaj tak dalej. Nie wiem tylko co na to powiedzą Twoi koledzy Kr, Qbq, Zakar i inni. Oni chyba chcą aby kurs poszedł do góry, a ty swoją egoistyczną postawą im to uniemożliwiasz. Wstydź się!
W przeciwieństwie w Ciebie Parkiet i twoich kolegów tutaj Bina Artura itd .. którzy rozpowszechniaja tu fałszywe informacje o tym że spółka bankrutuje lub że nie ma pieniędzy 10-tego na wyplaty i tym podobne bzdury ja po prostu kupuje sobie akcje i się do tego przyznaje sprzedawaliscie mi długo po po 2,20 teraz już nie chcecie trudno kupuję sobie dalej więc opowiadacie bzdury dalej i mówcie że jesteście tu tylko dla towarzystwa ja jestem tu po to by kupować. Jutro też mi sprzedacie akcje z góry dziękuję. :) Dobranoc.
Marku, jąkasz się dalej z nerwów, nie śpisz po nocach i dalej piszesz, że kupujesz. To musi być strasznie stresujące zajęcie. Wykończysz się. Daj sobie już spokój. Kupiłeś już tyle papieru, że możesz wytapetować całą Mazowiecką. Daj innym coś kupić.
Och rozmawiamy o przyjemnościach a nie o kupowaniu i sprzedawaniu akcji ?
No tak wciąż zapominam że wy wszyscy tu od wielu miesięcy a nawet lat nie jesteście tu po to by inwestować tylko by sobie tu ponarzekać jak bardzo ta spółka jest zła. Miłego dni a więc wam życzę szkoda czasu na marudzenie i dziękuję za dzisiejszy pakiecik akcji.
Parkiet coś taki niezadowolony przecież możesz Ty wraz Binem i Arturem wreszcie wychodzić ze znienawidzonych przez was akcji Compremum. Sprzedaliście Markowi już 15k po 2,29 możecie sprzedać mu jeszcze 10k w tej samej cenie w czym problem przecież wam wcześniej z góry dziękował za sprzedaż.
Jestem bardzo zadowolony tylko martwię się o twój wzrok. Z logicznym myśleniem też masz kłopoty. To pewnie z przemęczenia. Dbaj o zdrowie, szczególnie psychiczne. Ta spółka nie jest warta tego.
Jestem zwykłym akcjonaruszem po co te personalne wycieczki ? Inwestycja Ci się nie podoba to sprzedaj a nie krytykuj innych. Nie musisz przecież widzieć kilkunastu tysięcy akcji na K uważasz że ich tam nie ma Twoja sprawa.
Wiem wiem Ty nie masz akcji Compremum i nie chcesz mieć nigdy bo jesteś tu tylko do towarzystwa za to lubisz krytykować tych co akcje kupili i sobie trzymają.
To ty tak zaszalałeś z kupnem tej jednej akcji i podbiłeś kurs o 7gr? Masz gest chłopie. Tylko psujesz Markowi kupowanie bo nie będzie już mógł kupić taniej.
Niestety to nie moje pomysły na kurs akcji. Zauważyłeś obroty 1 akcja a nie widziałeś transakcji na 20k sztuk po 2,29-2,30 no no Ty to masz wybiórczy wzrok. Koniec głupich dyskusji żegnam.
Życzę miłego spędzenia czasu tylko dla towarzystwa na forum Compremum.
Mam sokoli wzrok w przeciwieństwie do ciebie i oczywiście, że widziałem te szalone obroty (jak na Compremum przystało). Marek pewnie uszczęśliwił kogoś i pozbawił go ciężaru tych akcji, kupując po zawyżonej cenie.
Parkiet możesz mi dalej sprzedawać po tej jak piszesz zawyżonej cenie i masz rację jest zawyżona ale po 2,20 już nic nie chcieliście mi już sprzedać.
Możesz namówić swoich znajomych by sprzedawali Bina Artura itd... powiedz im że cena jest zawyżona że powinni sprzedawać.
Żeby sprzedawać „dalej” trzeba wpierw zacząć to robić. Póki co nic ci nie sprzedałem. Nie mam też żadnych znajomych o czym ci już pisałem wcześniej ale tego nie przyjmujesz do wiadomości. Poza tym od naganiania jesteś ty i koledzy Zakar, Kr, Qbq i inni. Niech oni namawiają swoich znajomych. Chyba idzie im to słabo bo obroty są na niskim poziomie. Zero zainteresowania zewnętrznego, tylko przekładanie z kieszeni do kieszeni i twoje bajki o wielkich zakupach pakietów. Masz chłopie wyobraźnię. Tylko pozazdrościć.
Dnia 2023-10-16 o godz. 16:03 ~pozbud napisał(a): > W sumie tez liczyłem na ładny plus, wizja kpo staje się realna a tu klops....naprawdę nie wiem już co tu się wyprawia
Nic się nadzwyczajnego nie wyprawia. Compremum to po prostu PADAKA.