• To zadziwiajace... Autor: ~Gienek [194.237.142.*]
    JAGO to jedna z najbardziej pozytywnie zaskakujacych spolek na gieldzie. Od roku powiekszyla sie o kilka przejetych podmiotow. Tymczasem kurs jest tak nisko jak nigdy.
    Gdyby to byl czas hossy kurs bylby w okolicy 15 - 20 zeta.
    No nic, trzeba sie uzrboic w cierpliwosc.
  • Re: To zadziwiajace... Autor: ~mike [195.245.68.*]
    to fakt, i dlatego strasznie wkurwia mnie ta spółka, powoli sprzedaje i wchodzę w inne bardziej obiecujące inwestycje, ostatnio jwc
  • Re: To zadziwiajace... Autor: ~j.f. [89.228.41.*]
    tak wejdx w jcw co rośnie już ostro albo w krosno czystą spekułe...powodzenia
  • Re: To zadziwiajace... Autor: ~mike [89.79.163.*]
    nie mam zamiaru teraz kupować, ale sprzedać kupiłem po 5.45 sprzedało mi się na stopie po 5.34, podjąłem jeszcze jedną próbę i kupiłem ponownie po 5,2. teraz ustawię stop los powyżej 6,5 i może kupie jago jak się sprzeda. jedyne czego żałuję to brak odwagi żeby sprzedać więcej jago i kupić więcej jwc, ale teraz już za późno, przy kolejnej takiej okazji będę działał z większym rozmachem (jago to ciągle 90% mojego portfela - nie jeden powie że to gruba przesada)
  • Też się dziwię. Wszedłem przed tygodniem po 1,69 długoterminowo... Autor: ~greg [85.200.94.*]
    Przeglądałem spółki i znalazłem. Firma się rozrasta, branża pewna nawet w czasie recesji... Powodem pewnie są ogólne nastroje, Jeśli kryzys będzie się nadal pogłębiał to ludziska wyjdą z banków i surowców po czym skierują się na pewniejsze horyzonty ;) W przeciwnym razie ruszymy razem z hossą. Tak czy owak w dłuższej perspektywie można wiązać spore nadzieje...
  • a mnie nie nie zdziwi... Autor: ~j.f. [89.228.41.*]
    w dłuzszej perspektywie jago 3-4zł...a naszybkiego polecam kolastyne.....myślałem o krosnie...ale....krosno to spekuła... kola i jago ...i cierpliwi zobaczą adekwatnie 1zł i 3zł
  • Re: a mnie nie nie zdziwi... Autor: ~zzzz [83.23.194.*]
    3-4
    pod warunkiem że szypciutko znajdą prezesa bo tak to brak zaufania do firmy
  • Re: a mnie nie nie zdziwi... Autor: ~j.f. [89.228.41.*]
    tu nie chodzi o prezesa a o tendencje ogólną na rynku....a do braku zaufania...fakt firma nawaliła rok temu, ale w sumie od wakacji ciągle pokazuje ze realizuje co mówiła....a co do stormuu....tu po wynikach kwartalnych moze się dużo zmienic...może byc różnie......ps. polecam również kolastynie sie przyjrzeć
  • Re: a mnie nie nie zdziwi... Autor: ~arti [83.23.194.*]
    j.f.
    co do stormu to zykły chachment jest jak im sie uda oni tylko handlują akcjami i kontraktami jeśli paru sie zbierze to podbiją kurs do 1pln i obują leszczy jak mnie kiedyś
    tak...ale chodziło mi o wyniki kwartalne...podobnie jak mieli duuże staty moze byc w drugą strone....kwestia dobrej inwestycji :)
    bez prezesa ma kto myśleć by firma nie zginełą póki my żyjemy...czytaj...Ela znawczyni pokarmów...czytaj. park. bronisze
[x]
JAGO -66,67% 0,01 2012-10-24 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.