• A więc dawać !!! Autor: ~Wizjoner [89.79.222.*]
    Co nikt nie chce sprzedawać poniżej 1,3 !!!!! Ja tam czekam oddawać wszystko...już mnie nudzi to płakanie na gg !!! i na forum !!! Jesteście inwestorami czy dziećmi ???
    " do wizjoner " oddaj mi wszystkie swoje akcję poniżej 1,3 pogódź się ze stratą,
    Wystawcie razem od 1,25- 1,3 na Sprzedaży choć 500 tyś !!! rozpędźcie podaż !!! a zobaczycie co się będzie działo !!!

• Re: A więc dawać !!! Autor: ~libero [82.139.22.*]
    Wizoner ja myślełem że ty mądrze gadasz na tym forum ale teraz widze że jestes naganiaczem jak nie w tą to w tamtą. Przypuszczam że ty nie masz za wiele akcji bo nie widziałem konkretnego ruchu na kupnie ani na sprzedaży a straszyłes że ojoj. Ja mam pewne info ale sie nim nie podziele żeby nie naganiać ani na sprzedaz nia na kupno, już niedługo zobaczysz co sie stanie na ATS Pozdrawiam
  • Re: A więc dawać !!! Autor: ~Wizjoner [89.79.222.*]
    libero przecież chciałeś się pozbyć leszczy ??? to się pozbywamy.
  • Re: A więc dawać !!! Autor: ~libero [82.139.22.*]
    No to zobaczymy co z tego będzie wizjoner. Wg mnie leszcze już się wykruszyły prawie
  • Re: A więc dawać !!! Autor: ~Wizjoner [89.79.222.*]
    Jeszcze są, ale główną armatkę zleceń kupna zostawiam sobie na później.
    Mam dość szyderczych uśmiechów, zaczynam działać...skoro wiesz o co gra to nie będziesz zadawał pytań. Niech się wysprzedają To w końcu zrobimy atak na szczyty, których w tym roku jeszcze nie było !!!
    te leszcze jeszcze mają dużą siłę.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.74.33.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.79.222.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: A więc dawać !!! Autor: ~do Wizjonerka [80.54.171.*]
    Wizjonerek, to leszcz jak większość... został ubrany i teraz nagania.... libero dopóki Wizjonerek jest na papierze wzrostów nie będzie....

Centrozap - pierwszy dowód, Kolastyna - drugi, Elstar - trzeci.... to tyle co zauważyłem...

Wizjonerek ma może parę tysiaków i nimi obraca, ale żadnych ruchów nie widać..... więc tylko kreuje się na megainwestorka....

Wizjonerek, jak jesteś taki pewny wzorstow to wystaw to co mówiłeś, ze wystawiłeś poniżej 1,3, po 1,35 to zobaczysz ilu będzie chętnych do sprzedaży.... Ja całe szczęście kupiłem tylko 10k papieru i sprzedam ci po 1,6. Choć pewnie z rok czekać będę musiał.... nieważne. Wizjonerek to leszcz i tyle!
[x]
ATLANTIS -1,27% 1,56 2026-04-30 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.