ginac w czelusciach :) !!!!! otchlan was ogarnie i zjazd do 1.2 zapowiadalem... no chyba ze sie zbierzecie... he he Wizjoner nawet nie probuj naganiac na te spolke bo ja powoli zdoluje... sorry alf!
wielu do mnie pisze- ratuj kurs, a gdy tylko robie większe zakupy co sami mnie chcą ubrać.
Slay...postanowiłem dołączyć się do ciebie i wykończyć tą leszczynę na ATS na poczet przyszłych wzrostów. Też mam tego dość ciągle wywalają.
KONIEC BŁAGANIA>>>nie potrafią czekać to będą spadać !!!
tylko powoli by nie ryplo i wowczas tylko gracz nakupi po zlociszu.... he he... ale powoli jestem za mam czas na te spolke :) nie od razu wiatraki zbudowano... mozna sie rownie dobrze na 3 gr poobracac... tyle, ze mnie samohandel nie interesuje
spoko Slay zdążysz i Ty się opkupic info nie będzie jeszcze długo bo i nie mają o czym informowac chyba że o tym że przenoszą wiatraki na połódnie bo zbliża się huragan w tamtym kierunku ha,ha,
tylko, że ja wam zdradzę bardzo ważną tajemnicę, z ukrytego będzie skup akcji tylko musi się znaleźć większa podaż w granicach do 5 gr.
Wywal Slay cały pakiet proszę :-)
Wizjonerek, leszczy nie zaśmiecaj tego forum.... te twoje tajemnice nikogo nie interesują... ubrali cie po 1,7 a teraz cieniasku naganiasz na kupno.... a spróbuj podbić kurs jak taki mądry jesteś :) od razu znajdą się chętni do sprzedaży .... bo spółka nie jest warta więcej niż 1 zeta....
A jak tam inwestycja w Centrozap? :))))))))))))))))))))))) Widzę, że na Kolastynie jeszcze nie wtopiłeś, ale też kokosów nie ma.... zapowiadałeś dziś jazdę na Elstarze... a tu nuda jak nie wiem co... leszcz jesteś i tyle.... masz moze ze 100k nakupiłeś g... i teraz musisz czekać, żeby sprzedać z zyskiem...
przestancie zapowiadac co zrobicie bo smiac sie chce - jak macie takie mozliwosci to dalej robic swoje a nie pisac bzdury -0 patałachy i pajace z wizjonerem na czele . pisał ze winduje kurs a teraz gdzie on jest
Ty sie smiej a ja bede zarabial...takie pierdolki to se pisz na innym forum...jak ci nie pasi to do Basi..fakt faktem za duzego tu ruchu nie ma..ale zawsze mozna sobie pohandlowac