• Wizjoner to ściemniacz Autor: ~atoli [83.14.204.*]
    Gdyby tak naprawdę miał informacje ze spółki zwiastujące wzrosty to by siedział cicho albo naganiał na spadki, bo mógłby więcej zarobić.
    Nie ujawniałby też informacji czy przecieków, bo to karalne.
    Nie dajcie się omamić. Trend na ATS na razie się odwrócił, jak ktoś chce pokisić się trochę z akcjami to niech się kisi. Na razie nic nie zapowiada odjazdu pociągu (poza wypowiedziami Wizjonera)
  • Re: Wizjoner to ściemniacz Autor: ~Slay [194.106.211.*]
    na ATS nigdy nie bylo racjonalnych wzrostow...od cos spolka palnela i sie drobnica zleciala jak grubi pakowali... a jak ci sie papier nie podoba to zmien piaskownice i sioooo
  • Re: Wizjoner to ściemniacz Autor: ~Wizjoner [89.79.222.*]
    Ujęła mnie Twoja wypowiedź :)
    Powiem tak...powiedziałem A to mówię i B...nie piszę tych informacji dla ciebie :)
    każdy przekaz zależy od formy...jest skonstruowana tak, żebyś nie wiedział do końca czy mi wierzyć. nie podałem nazwisk i instytucji więc karalne to nie jest...nie sądzisz, że jesteś w błędzie ??
    Pewnie jesteś jedną z tych osób...którym na gg wspomniałem o wzrostach w ubiegłym roku, Sprzedałeś na górce i liczysz na kolejny dołek. Ale jeśli jesteś 1 z 4 to wiesz, że nie masz szans i biadolisz mieszając ludziom w głowach, bo grunt ci się pali pod nogami. Zamierzasz kupić, a dobrze wiesz że już niebawem, będziesz musiał. Liczysz na podaż, która przybierze na sile po twoich komentarzach wówczas jednym szybkim zleceniem ich wykupisz, bo interesuje cię nie 10 tyś . akcji a około 100 tyś.
    Bo dzięki mnie zarobiłeś 70-80 % w przeciągu paru dni.
  • Re: Wizjoner to ściemniacz Autor: ~do Wizjonerka [80.54.171.*]
    taaaaaaaaaaa pewnie na Centrozapie :)))))))))))) Albo ATSie :)))))))))))))))))))))) Wizjonerek, już nie raz ci to mówiłem - taki z ciebie inwestor jak .....

A te swoje insynuacje to możesz leszczom namieszać w głowach... ratingu nie zmienia się z miesiąca na miesiąc.... (kolejna bzdura)... na ATSie nie ma ruchu, bo leszczyna została ubrana i trzyma akcje licząc na wzrosty.... co jakiś czas znajdzie się idiota, który poslucha twoich bzdur i kupi pakiecik, bo nikt duży też tego nie kupuje (kontrargument do tego, ze nikt duży tego nie sprzedaje. De facto - nikt duży już tego nie ma...)
  • Re: Wizjoner to ściemniacz Autor: ~smok [83.14.204.*]
    Dnia 2009-01-26 o godz. 11:43 ~Wizjoner napisał(a):
    > Ujęła mnie Twoja wypowiedź :)
    Powiem tak...powiedziałem A
    > to mówię i B...nie piszę tych informacji dla ciebie :)
    > każdy przekaz zależy od formy...jest skonstruowana tak,
    > żebyś nie wiedział do końca czy mi wierzyć. nie podałem
    > nazwisk i instytucji więc karalne to nie jest...nie
    > sądzisz, że jesteś w błędzie ??
    Pewnie jesteś jedną z
    > tych osób...którym na gg wspomniałem o wzrostach w ubiegłym
    > roku, Sprzedałeś na górce i liczysz na kolejny dołek. Ale
    > jeśli jesteś 1 z 4 to wiesz, że nie masz szans i biadolisz
    > mieszając ludziom w głowach, bo grunt ci się pali pod
    > nogami. Zamierzasz kupić, a dobrze wiesz że już niebawem,
    > będziesz musiał. Liczysz na podaż, która przybierze na sile
    > po twoich komentarzach wówczas jednym szybkim zleceniem ich
    > wykupisz, bo interesuje cię nie 10 tyś . akcji a około 100
    > tyś.
    Bo dzięki mnie zarobiłeś 70-80 % w przeciągu paru
    > dni.

Mylisz się twierdząc, iż zatajenie danych potencjalnego inwestora nie jest karalne, jeżeli podaje się wiadomości o zamierzanych czynnościach. Jest to ujawnianie informacji, które ujawniane być nie mogą. Poczytaj sobie treść art. 266 kk oraz art. 147 ustawy o obrocie instrumentami finansowymi to będziesz wiedział, że jest to karalne. Jeżeli nie dla ciebie to dla osoby, od której powziąłeś takie informacje.

Nie komunikowałem się z nikim przez gg i niewiele mnie takie kontakty interesują. Sprzedałem na górce, zarobiłem i nie muszę w tę spółkę w tej chwili wchodzić, bo się to nie opłaca.

Twoje metody są dla mnie niczym innym jak nagabywaniem pod maską znawcy, życzliwego i posiadającego dostęp do informacji niejawnych. Do tego, co się rzadko zdarza, uprzejmego. Metoda jak metoda, jedna rybka chwyta na robaka, inna na ciasto a inna jeszcze potrzebuje zanęty, liczy się, by w końcu połknęła. Miałem do czynienia z wieloma nagabywaczami, choćby z MoneyExpert, OpenFinance i innych, którzy usiłowali mi wkleić produkty zwane polisami na życie z UFK.

Wolę przestrzec "zielonych" inwestorów przed pchaniem kasy w firmę, która ledwo zipie na kroplówce, rozsiewa plotki a tymczasem ma nad sobą urząd skarbowy, który wszczął postępowanie wymiarowe.

Jak ktoś chce, to niech kupuje. Ale denerwują mnie niestworzone historie, którymi niektórzy w maskach "ekspertów" czy "wtajemniczonych" chcą ich zachęcić do kupienia akcji.
[x]
ATLANTIS 0,00% 1,41 2026-05-15 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.